RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Andrei Prepeliţă, mentalitate de campion şi ca antrenor: ,,Nu-mi convine să mă bat la retrogradare”

Meciul dintre FC Argeş şi FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1, disputat la Piteşti, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida din Trivale a fost dominată de la un capăt la celălalt de jucătorii celor de la FCSB, însă nu au reuşit să-l învingă pe portarul gazdelor, aflat în mare formă.

Andrei Prepeliţă, acum antrenor la FC Argeş, a vorbit la finalul partidei din Trivale, iar rezulatul jocului îl pune pe seama unei motovaţii foarte bune din partea jucătorilor.

Acesta a declarat că vor mai veni jucători la Argeş, iar obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare în acest sezon.

,,Avem o echipă motivată, tehnică, la fel de motivată, cred că este al șaselea meci fără înfrângere. Suntem bucuroși, sunt la început de drum și lucrurile astea mă ajută, îmi dau moral și mă fac să fiu încrezător pentru mai departe. Știam că întâlnim o echipă bună, față de ultimele două meciuri, astăzi terenul nu a fost așa de bun. Eram ferm convins că o să scoatem punct sau puncte.

Vor mai veni jucători, încercăm să aducem calitate. Vedeți și dumneavoastră, sunt aceeași jucători și de șase meciuri nu pierdem. Nu mă gândesc la lucrurile astea.

Citeşte şi BREAKING NEWS | Gigi Becali anunţă că a acceptat oferta de la Parma pentru Dennis Man: ,,Discuţiile au început acum o lună”

Merg pe 36 de ani, nu știu dacă mai puteam juca la un nivel înalt, mi s-a oferit această oportunitate. Important este ca clubul FC Argeș să-și îndeplinească obiectivul. Ambițiile de aici sunt foarte mari. Și eu am fost învățat să câștig, nu-mi convinge neapărat situația asta, să mă bat la retrogradare.”, a declarat Andrei Prepeliţă la finalul jocului cu FCSB.

După acest meci, FC Argeş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate, după cele 19 etape trecute până acum din campionat.

De cealaltă parte, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte acumulate în cele 19 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, al doilea pas greşit în 2021! Doar o remiză albă cu FC Argeş

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare