RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | FCSB, al doilea pas greşit în 2021! Doar o remiză albă cu FC Argeş

Meciul dintre FC Argeş şi FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1, disputat la Piteşti, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida din trivale a fost dominată de la un capăt la celălalt de jucătorii celor de la FCSB, însă nu au reuşit să-l învingă pe portarul gazdelor, aflat în mare formă.

Prima repriză a jocului începe cu FCSB în ofensivă, iar în minutul 2 Florinel Coman execută o lovitură liberă, dar mingea trimisă de acesta este respinsă de Greab. Imediat Darius Olaru trimite şi el un şut din afara careului spre poarta adversă, dar Greab este din nou la post.

Dennis Man are cea mai mare ocazie pentru FCSB în primele 10 minute, după ce în minutul 9, şutul său din afara careului loveşte bara transversală.

În minutul 13 vine şi replica celor de la Argeş, unde Cristi Dumitru şutează, dar Vlad respinge, iar apoi Palic reaia cu capul pe lângă poartă.

Minutul 19 aduce cea mai mare ocazie a piteştenilor, dar lovitura de cap a lui Mediop este respinsă spectaculos de Andrei Vlad. În minutul 25 Argeşul mai are o ocazie, dar şutul lui Şerban se duce în blocajul lui Şut.

A doua parte a primei reprize o are doar pe FCSB în prim-plan, când jucătorii ratează pe rând. Mai întâi nu poate înscrie Florinel Coman în minutul 28, apoi pe rând Darius Olaru şi Man în minutul 29. Ultima ocazie a primei reprize i-a aparţinut tot lui Dennis Man în minutu 34. Prima repriză se termină aşa cum a început, 0-0.

Citeşte şi EXCLUSIV | O legendă stelistă îi spulberă visele lui Becali: ”Niciunul nu e pregătit pentru transfer!”

Repriza a doua începe din nou cu FCSB la conducerea jocului. Acelaşi Coman are prima ocazie a reprizei, în minutul 51, dar şutul său se duce pe lângă poartă.

Minutul 53 îl aduce pe Darius Olaru în faţa porţii, dar şutul său este blocat de Muşat în ultimul moment. Florinel Coman are cea mai mare ocazie pentru FCSB, iar şutul său din minutul 63 se duce în bără.

Dennis Man execută o lovitură liberă în minutul 79, dar Greab este în mare formă şi respinge din nou.

Meciul a fost dominat pînă la final de FCSB, dar scorul final a rămas cel de 0-0.

După acest meci, FC Argeş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate, după cele 19 etape trecute până acum din campionat.

De cealaltă parte, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte acumulate în cele 19 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi Reacţia lui Răzvan Burleanu în scandalul de dopaj de la Astra: ,,Organizatorul de competiţie poate sesiza comisiile FRF”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare