Andrei Cristea continuă războiul cu Pancu: “Nu înțeleg ce vrea, mi-a dat un mesaj penibil la 7 dimineața!”

Poli Iași este una dintre cele mai modeste echipe din acest sezon de Liga 1, moldovenii având cea mai slabă apărare din campionat!

Poli Iași a pierdut astăzi un nou meci în Liga 1, după eșecul suferit pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-4. Moldovenii au cea mai slabă apărare din campionat, cu 28 de goluri încasate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon.

Jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul celor de la Poli Iași din istorie, Andrei Cristea, a fost trecut pe linie moartă de către antrenorul echipei, Daniel Pancu. Căpitanul moldovenilor a declarat că nu înțelege ceea ce vrea exact Pancu de la jucătorii echipei și consideră că în acest moment clubul ieșean este dezbinat și atmosfera este una neplăcută.

iasi pancu

Nu înţeleg ceea ce doreşte el de la noi. Ne dorim să fim cât mai uniţi, să nu mai fim dezbinaţi, fiindcă clubul ăsta şi o spun cu toată răspunderea, că sunt cel mai în măsură să spun acest lucru, clubul ăsta când a fost unit, când antrenorul a fost cu jucătorii şi a creat o atmosferă de performanţă, doar atunci am putut să facem rezultate.

Citește și O legendă a ”câinilor” n-are dubii: ”Cosmin mă face să cred că regretă revenirea la Dinamo!”

Nu înţeleg ceea ce vrea. Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui. Încasăm foarte multe goluri. Nu cred că problema la echipa asta a fost Cristea, din contră. Eu de multe ori am încercat să susţin fiecare antrenor care a fost, fiecare jucător tânăr care a venit, am încercat să îmi fac treaba pentru club. Nu mai ştiu care este situaţia, probabil voi primi un alt sms, probabil aşa se lucrează, nu ştiu, nu înţeleg!”, a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu se află de la începutul acestui sezon pe banca celor de la Poli Iași și a reușit până acum cu formația moldoveană doar 3 rezultate pozitive în cele 10 meciuri. Echipa pregătită de fostul rapidist ocupă doar locul 13 în Liga 1, cu 9 pucnte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Rotaru, atenție! Răspunsul categoric dat de Pancu despre o eventuală venire la Universitatea Craiova