Rotaru, atenție! Răspunsul categoric dat de Pancu despre o eventuală venire la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova traversează momente delicate după ultimele două înfrângeri consecutive pe teren propriu și după plecarea lui Bergodi de pe banca echipei!

Liderul la zi din Liga 1, Universitatea Craiova, este în căutare de antrenor, asta deoarece italianul Cristiano Bergodi a hotărât să demisioneze la finalul meciului de aseară, încheiat cu eșecul în fața Chindiei Târgoviște, scor 0-1.

Una dintre posibilele variante de înlocuire a lui Bergodi pe banca oltenilor, Daniel Pancu, a lămurit situația sa cu privire la o eventuală preluare a Universității Craiova. Pancu este de părere că în acest moment nu este pregătit să antreneze o echipă precum Craiova și în momentul de față principalul său obiectiv este să continue proiectul de la Poli Iași.

pancu iasi

În primul rând, Poli Iaşi mi-a oferit şansa de a antrena în Liga 1, aşa că nu am cum să plec, indiferent de unde mi-ar veni o ofertă în acest moment.

Legat de Universitatea Craiova, nu sunt cu capul în nori să mă văd suficient de pregătit să iau titlul. Deoarece Craiova trebuie să ia campionatul. Peste vreo doi ani mai vorbim despre mine într-o astfel de situaţie, poate şi mai repede, dar nu acum. În acest moment sunt dedicat 200 la sută proiectului de la Iaşi!, a declarat Pancu pentru Digi Sport.

Daniel Pancu se află de la începutul acestui sezon pe banca celor de la Poli Iași și a reușit până acum cu formația moldoveană doar 3 rezultate pozitive în cele 10 meciuri. Echipa pregătită de fostul rapidist ocupă doar locul 13 în Liga 1, cu 9 pucnte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Bancu, scos de pe lista convocărilor pentru meciurile naționalei! Rădoi i-a găsit deja înlocuitor