O legendă a ”câinilor” n-are dubii: ”Cosmin mă face să cred că regretă revenirea la Dinamo!”

O legendă dinamovistă crede că ”Guriță” regretă revenirea în Ștefan cel Mare.

Convins de proiectul prezentat de spanioli, Cosmin Contra a revenit la Dinamo în luna august a acestui an, fiind unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din Liga 1, cu o remunerație lunară de 30.000 de euro.

Până în acest moment, tehnicianul a înregistrat o singură victorie pe banca ”câinilor”, 3-1 cu Gaz Metan, iar ultimele declarații, în care Contra vorbeste chiar și despre faliment, îl fac pe Florin Răducioiu (50 ani) să creadă că acesta regretă faptul că a acceptat să revină.

”Mă face să cred că începe să regrete pentru că declaraţiile făcute mă fac să cred că regretă că s-a implicat într-o asemenea aventură. E clubul lui de suflet, clubul unde a jucat, în momentul de faţă sunt destul de preocupat de declaraţiile lui Mister.

contra dinamo bucuresti
SURSA FOTO: Instagram Dinamo

E incredibil şi sunt foarte surprins de această situaţie foarte ciudată, ireală, ce am auzit, nu cunosc situaţia financiară a clubului, dar jucători plătiţi cu foarte mulţi bani să ajungi într-o astfel de situaţie. Nu mai ai bani pentru lucruri normale, pe care orice echipă, o echipă normală nu le poate avea.” a declarat Răducioiu pentru TelekomSport.

florin raducioiu

Citește și EXCLUSIV | Dinamoviștii, arătați cu degetul: ”E strigător la cer, ceva desprins dintr-o carte cu umor negru!”