VIDEO |Alexandru Tudorie, încrezător înaintea partidei cu FC Botoșani: ” Suntem mai buni și sper să câștigăm”

Alexandru Tudorie (24 ani), atacantul Universității Craiova este încrezător înaintea partidei cu FC Botoșani.

Împrumutat de la formația din Rusia, Arsenal Tula, atacantul oltenilor, Alexandru Tudorie speră ca la finalul sezonului să câștige un trofeu cu echipa pregătită de Marinos Ouzounidis. Alexandru Tudorie a prefațat jocul cu FC Botoșani și este optimist înaintea întâlnirii cu echipa condusă de Marius Croitoru și singurul obiectiv pentru partida de sâmbătă este câștigarea celor trei puncte puse în joc.

“Ar fi important pentru mine să câştig un titlu cu Craiova, ar fi primul pentru mine, cu o echipă puternică, dar mai ales pentru echipă, fiindcă sunt 30 de ani de la ultimul, ar fi foarte frumos să sărbătorim un nou campionat câştigat. Ar fi superb să luăm titlul, dar să fie şi suporterii cu noi, asta ar fi ideal.

Mă bucur că joc din nou, că mister îmi dă încredere, sper să joc din ce în ce mai bine. Echipa naţională este visul oricui, deci şi al meu, dar eu nu am jucat în ultima perioadă nici la Craiova, aşa că nu pot să mă gândesc la naţională. Vreau să prind cât mai multe minute aici, vedem apoi” a declarat Alex Tudorie.

Citește și Sorin Cârțu pune presiune pe elevii lui Marinos Ouzounidis! „Mi s-ar părea o nereușită gravă dacă nu am câștiga!”

“Este un meci dificil, Botoşani este o echipă bună, care se bate la play-off, va fi un meci echilibrat, dar eu spun că suntem mai buni şi jucăm acasă, chiar şi fără public, deşi aveam mare nevoie de fani, le simţim lipsa de mult.

Craiova Botosani 22

Am uitat meciul cu Chindia din campionat, acum ne aşteaptă altul, atmosfera este bună, ne-am antrenat bine şi abia aşteptăm să jucăm şi, sper eu, să câştigăm. În ultima perioadă nu prea am marcat, dar sperăm să câştigăm şi cu 1-0, nu contează cu cât învingi şi cine marchează, punctele sunt importante” a declarat Tudorie

Universitatea Craiova va juca în etapa a 26-a a Ligii 1 în compania celor de la FC Botoşani, sâmbătă, pe teren propriu.

Meciul de sâmbătă se va disputa de la ora 14:30. Înaintea acestui joc, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte, după 25 de jocuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte adunate din 25 de meciuri jucate în Liga 1.

Citește și VIDEO | Primele nemulţumiri ale lui Ouzounidis la Craiova: ,,Nu e corect, mi se pare ciudat”