Sorin Cârțu pune presiune pe elevii lui Marinos Ouzounidis! “Mi s-ar părea o nereușită gravă dacă nu am câștiga!”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova a vorbit despre obiectivul echipei conduse de elenul Marinos Ouzounidis.

Formația din Bănie s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce s-a impus la limită în fața Chindei Târgoviște, scor, 1-0. Unicul gol al partidei de la Buzău a fost marcat de Alexandru Cîmpanu.

CSUCraiova

Prezent la întrunirea de joi de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal legată de problema implementării sistemul de arbitraj video în Liga 1, oficialul formației de pe “Ion Oblemenco”, Sorin Cârțu a declarat că principalul obiectiv al echipei conduse de Marinos Ouzounidis este Cupa României.

Este un obiectiv important. A fost un obiectiv de când a început stagiunea. Noi ne-am propus și câștigarea campionatului și câștigarea Cupei României.

CSUCraiova1

În situația actuală, mie mi s-ar părea o nereușită gravă dacă nu am câștiga Cupa. Mi se pare că e o șansă fantastică și trebuie să o exploatăm. Nu știu ce va fi, vedem cum sunt tragerile la sorți”, a spus Sorin Cârțu, după Adunarea Generală de la LPF.

Echipele calificate în semifinalele Cupei României sunt: CS U Craiova, FC Dinamo, Astra Giurgiu și ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Citește și Veste proastă pentru Marinos Ouzounidis! Elvir Koljic s-a accidentat din nou