VIDEO | Primele nemulţumiri ale lui Ouzounidis la Craiova: ,,Nu e corect, mi se pare ciudat”

Universitatea Craiova va juca în etapa a 26-a a Ligii 1 în compania celor de la FC Botoşani, sâmbătă, pe teren propriu.

Înaintea jocului cu moldovenii, Marinos Ouzounidis a susşinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre duelul cu formaţia pregătită de Marius Croitoru.

ouzounidis craiova

Tehnicianul grec este nemulţumit de programarea jocului şi spune că echipa sa are mai puţin timp de odihnă decât celelalte formaţii din Liga 1. Oltenii au jucat marţi în Cupa României, unde au trecut cu 1-0 de cei de la Chindia Târgovişte.

,,Pe mine mă interesează condiția jucătorilor mei. Sunt deja de o lună aici, încerc să înțeleg cum se face programarea meciului. Nu-mi dau seama cum noi, mereu, jucăm primii. Am jucat marți, jucăm sâmbătă. Așa a fost și cu Botoșani, am jucat joi, apoi duminică, la 14:30.

Nu mi se pare corect ca noi să fim cei care joacă mereu mai devreme. Nu e normal să jucăm noi, înaintea echipelor care n-au jucat la mijlocul săptămânii. Asta e situația, trebuie să ne adaptăm, dar mi se pare ciudat.”, a spus Ouzounidis la conferinţa de presă.

Antrenorul grec spune că nu va fi un meci uşor contra celor de la FC Botoşani. Ouzounidis a vorbit şi despre implementarea sitemului VAR în Liga 1.

,,Jucăm împotriva unei echipe foarte bune. Am văzut lucruri bune în stilul lor de joc, dar cel mai important pentru mine este cum jucăm noi. Nu va fi ușor, cum n-a fost nici în Cupă. Avem două zile să vedem în ce stare sunt jucătorii. Terenul de aici va face jocul mai frumos.

Craiova Botosani 22

Nu au jucat foarte bine în meciul acela (n.r – FC Botoșani, contra lui FCSB, scor 0-2), așa cum o fac de obicei, dar e un alt joc, nu vreau să vorbesc de alte echipe. Știm că Botoșaniul are o echipă bună.

Sigur, e nevoie de VAR. E foarte important. Vor fi mai puține probleme și pentru arbitri. Unele faze sunt greu de văzut, iar VAR-ul îi va ajuta să le interpreteze. În foarte multe țări e deja acest sistem, nu înțeleg de ce nu există și în România. Cu VAR-ul pot corecta multe greșeli”, a mai spus Ouzounidis la conferinţa de presă.

Meciul de sâmbătă se va disputa de la ora 14:30. Înaintea acestui joc, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte, după 25 de jocuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte adunate din 25 de meciuri jucate în Liga 1.

Bancu Craiova Botosani

Citeşte şi VIDEO | Marius Croitoru pune presiune pe arbitraj înaintea meciului cu Craiova: ,,Sunt greşeli care influenţează rezultatul final”