Acuzații grave din partea juristului FC U Craiova: “Rotaru și Budă au decis condamnarea lui Mititelu!”

mihai-rotaru

Juristul echipei FC U Craiova îl acuză pe Mihai Rotaru, patronul rivalei CS U Craiova, pentru condamnarea lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, patronul lui FC ,,U” Craiova, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Mihai Costea.

Mircea Moise juristul de la FC U Craiova îi acuză pe Mihai Rotaru și judecătorul Marian Budă de complicitate și corupție.

Domnii Rotaru și Budă pot explica de ce Adrian Mititelu a fost condamnat. Ei sunt cei doi care au decis această condamnare. Ei au cerut-o și a fost pusă în executare de doi magistrați de la Curtea de Apel Craiova, unul dintre ei, acum doua zile s-a pensionat. Acel sechestru invocat nu e legal, nu produce consecințe juridice pentru că insolvența le interzice să facă ceea ce au făcut. Ori la București s-a greșit când Sandu și Dragomir au fost achitați, ori la Craiova au gresit când l-au condamnat pe Mititelu.”

“Gruparea infracționala este foarte bine organizată. Au hotărât ca în aceeași zi să se dea o soluție și pe fondul cauzei în procesul cu palmaresul. Cine trebuia să facă asta? Un magistrat care de mult timp se află în raporturi contractuale, chiar dare și luare de mită, cu Rotaru, din 2012. În anul 2012, Rotaru avea ca atribuție să racoleze magistrați, judecători, procurori pentru a ajuta gruparea infracțională să ființeze până azi.”

Citește și Unui greu din fotbal nu i-a venit să creadă că Mititelu a fost condamnat: “Vai de capul meu!”

Există contract între Budă și Rotaru prin care Budă, prin copiii lui, cumpăra terenuri de la o firma a lui Rotaru, cu bani cash. Firma spune că a primit banii în aceeași zi, în condițiile în care limita de plată era depășită.

Budă a promis unor magistrați, care l-au ajutat, că îi promovează de la Tribunal la Curtea de Apel, că îi pune la conducere în anumite instanțe sau să execute solicitarile lui Rotaru în mod direct. Și-a ascuns relația de prietenie cu Rotaru, doar că sunt oameni care vor depune mărturie că i-au văzut la masă împreună, că au negociat acte de vânzare cumpărare chiar la domnul Budă acasă.

A doua execuție nu au reușit să o ducă la capăt. Domnul Budă i-a apărat pe cei care-i dădeau solute, i-a promovat. Sunt convins că vor aparea sume. Nu vorbim de hectare de teren, ci bani prin bancă, cu care a fost finanțată această grupare.”

Citește și FC U Craiova a reacționat după condamnarea lui Mititelu: “Este un atac la persoană”. Cine va prelua echipa

Cu ajutorul acestui domn Budă și grupării dumnealui, după ce au obținut această împroprietărire ilegală, au înregistrat 21 de nume și însemne, marea parte în proprietatea domnului Rotaru. Întâmplător? Rotaru are societate care desfășoară activitatea în agricultură. A cumpărat multe terenuri agricole. Societatea lui nu a vândut terenuri decât domnului Budă, prin intermediul celor doi copii. Vom afla dacă au fost vândute sau vorbim de mită. Din documente rezultă că au fost plătite cu bani cash, dar copiii domnului Budă nu erau salariați la acea dată, nu aveau de unde să aibă bani la acea vreme.”

Citește și EXCLUSIV | Greșeala care l-a costat scump pe Mititelu: ”Aici e problema! Nu avea voie!”

Magistratii nu vând dreptatea, ci trebuie să respecte legea. Hotii au fost achitați, iar păgubitul trimis la închisoare. Procurorul care l-a trimis în judecată pe Mititelu a dispus clasarea în dosarul cu Pițurcă. În primă instanță, nu numai că s-a dispus achitarea, dar Mititelu nu a avut nici judecata în fond. S-a considerat că atât timp cât nu avem sechestru ilegal aplicat nu există motivul infracțiunii” a declarat Mircea Moise juristul celor de la FC U Craiova pentru Radio Sport 1.