FC U Craiova a reacționat după condamnarea lui Mititelu: “Este un atac la persoană”. Cine va prelua echipa

FC U Craiova a emis un comunicat prin care precizează ce se va întâmpla cu soarta clubului după condamnarea lui Adrian Mititelu.

Patronul FCU Craiova 1948 a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Finanțatorul oltenilor era anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

FC U Craiova a transmis un comunicat pe pagina oficială de facebook legat de cine va conduce clubul și ce se va întâmpla cu echipa.

Conducerea clubului cere sprijinul suporterilor în această perioadă pentru a depăși momentul acesta dificil prin care trece toată suflarea “alb-albastră”.

În urma sentinței criminale din această seară, prin care finanțatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :

conducerea clubului va fi preluată și administrata de către Adrian Mititelu Jr.
– bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanțările vor continua ca și pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competițional de Liga a II-a.
clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăși momentul.
de asemenea obiectivul echipei rămâne același și anume PROMOVAREA IN LIGA I !”
MititeluJR
MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relația CONDUCERE – JUCĂTORI – SUPORTERI trebuie să fie una unită și cât mai strânsă pentru a depăși obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.
Este clar că nu se dorește promovarea noastră cu orice preț, acest lucru putând fi confirmat și în aceasta seară. Haideți să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reușim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC ! au transmis cei de la FC U Craiova.

Citește și EXCLUSIV | Greșeala care l-a costat scump pe Mititelu: ”Aici e problema! Nu avea voie!”