A fost găsit ȚAPUL ISPĂȘITOR pentru DEZASTRUL de la Dinamo! ”Vedeți cine a adus jucătorii care sunt la ora actuală?”

Dinamo trece printr-o perioadă nefastă în care luptă pentru un loc pe podium la sțârșitul campionatului regulat, loc pe care nu l-a obținut nici sezonul trecut. Elevii lui Mircea Rednic au fost învinși în ultimele 2 partide la o diferență de 3 goluri.

Înfrângeri precum 1-4 cu Viitorul și 0-3 cu CFR Cluj fac ca formația din Ștefan cel Mare să se adâncească tot mai mult într-o criză. Fostul mare internațional al ”câinilor”, Dănuț Lupu, 51 de ani, a explicat cum vede lotul fostei sale echipe și cine crede că are o parte din vina situației actuale.

“E o problemă în apărarea lui Dinamo. Nu putem să îi reproșăm nimic lui Rednic și nici măcar lui Bratu. Vedeți cine a adus fundași la Dinamo. Acei oameni au răspuns vreodată pentru jucătorii pe care i-au adus? Pe Katsikas l-a adus Adi Mutu. Rednic ce să facă acum? Dacă stai și te gândești, echipa nu are un lot rău. Nu putem să spunem că are un lot de locul 11, 12. Eu cred că, odată cu prima victorie pe care o va avea, vom vedea un alt Dinamo. Acum, când va veni această victorie, nu știm”, a declarat Dănut Lupu la ProX.

Lupu6

Citește și EXCLUSIV | Soluțiile salvatoare pentru Dinamo! Un fost oficial al ”câinilor” deține răspunsul crizei prin care trece trupa lui Rednic

“Una peste alta, se îngroasă gluma. Mie îmi pare rău pentru Mircea, pentru că sunt conștient că își dorește mult sau și-a dorit extraordinar de mult să reușească. Da, într-adevăr, se anunță un sezon pierdut pentru Dinamo. Nu știu câtă răbdare va mai avea Mircea din vară să rămână, dacă va mai rămâne. Eu am spus-o și o repet: eu în Mircea Rednic antrenorul am foarte mare încredere!” a mai adăugat fostul internațional.

Citește și Ion Țiriac știe cine o poate antrena pe ”Super-Simo”! ”Are un antrenor în capul ei”

136 de meciuri și 25 de goluri are Dănuț Lupu pentru clubul din capitală. A câștigat campionatul și Cupa cu Dinamo în sezonul 1989–1990.