Zile decisive pentru viitorul lui Malele, atacantul dorit de toată lumea

Cephas Malele (27 ani) este cel mai căutat fotbalist din Liga 1. FCSB, CFR Cluj și Craiova îl doresc pe atacantul elevețian.

Atacantul născut în Angola mai are contract cu actualul său club, FC Argeș, doar până în vară, dar încă nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu formația piteșteană, mai ales după ce s-a zvonit că aceasta i-a făcut o ofertă istorică de prelungire a contractului.

158920836 3880522665341567 8234769525809945302 n

Agentul jucătorului, Bogdan Apostu, a declarat că șefii lui FC Argeș încearcă să-l convingă să rămână la formația lui Andrei Prepeliță. Totodată, impresarul a discutat cu oficialii din Pitești și în ceea ce privește viitorul altor doi jucători pe care-i impresariază, Sylvain Deslandes și Antun Palic.

“Am discutat de principiu, rămâne să vedem zilele viitoare ce se va întâmpla. Dânșii au făcut niște oferte (n.r. oficialii lui FC Argeș), trebuie să recunosc că sunt niște oferte foarte bune pentru jucători, mai ales cea pentru Malele. E clar că Malele merită un efort financiar din partea dânșilor, eu cred că este cel mai în formă atacant din Liga 1 în acest moment. E un jucător vandabil care poate fi vândut pe o sumă de bani importantă.

Malele

Chiar aș vrea să opresc toate zvonurile astea care au apărut, Malele nu a semnat cu nimeni, nu a semnat cu Universitatea Craiova, nu a semnat cu CFR Cluj, nu a semnat nici cu FC Argeș prelungirea. Ieri am fost la negocieri pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. Rămâne de văzut… Malele e un jucător inteligent, vorbește mai multe limbi străini”, a declarat Bogdan Apostu, conform ProX.

Cephas Malele, cotat la 400.000 euro, a marcat 14 goluri în 23 partide pentru formația pregătită de Andrei Prepeliță.

CITEȘTE ȘI –>> Malele, ofertă surpriză! ”Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean”