Malele, ofertă surpriză! ”Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean”

malele

Cephas Malele (27 ani) este cel mai căutat fotbalist din Liga 1. Este dorit intens de FCSB și Craiova, rivalele la titlu, dar a primit și o variantă surpriză.

Atacantul în Angola mai are contract cu actualul său club, FC Argeș, doar până în vară, dar clubul argeșean i-a făcut o ofertă istorică de prelungire a contractului.

Malele Pitesti

“Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel.

Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a declarat Jean Vlădoiu, președintele formației din Pitești, conform Pro X.

Malele FC ARGES

Pentru a clarifica situația clientului ei, italianca Angela Rulo, cea care îl reprezintă pe atacant, a spus că mai multe cluburi și-au manifestat interesul pentru Malele, dar a ținut să precizeze că nu a demarat negocierile cu niciunul dintre ele.

“Vreau să clarific că, în ciuda tuturor speculațiilor, nu am purtat nicio discuție cu vreo altă echipă din România cu privire la clientul meu, Cephas Malele. Nici Bogdan Apostu, care colaborează cu mine pentru România, nu a făcut așa ceva.

Malele

Există însă câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele”, a comunicat Angela Rullo, potrivit gsp.ro.

Cephas Malele are 11 goluri marcate în acest sezon de Liga 1 pentru FC Argeș.

CITEȘTE ȘI –>> Gicu Dobrin ar fi mândru de omul momentului de la FC Argeș! ”Nu regret nici o clipă că am făcut această alegere”