RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Zidul” de care se lovește noua arena din Ștefan Cel Mare: “După clarificarea tehnică și juridică putem începe”

Lucrările la noua arenă din Ștefan Cel Mare nu vor începe prea curând!

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au declarat că lucrările la noua arenă din Ștefan Cel Mare nu pot începe până când Clubul Sportiv Dinamo nu va lămuri situația tehnică și juridică a complexului din centrul Capitalei.

“CNI a demarat procedura de achiziție publică pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate și a fost semnat contractul cu societatea declarată câștigătoare.

stadion dinamo

Dat fiind faptul că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de invesiții către CNI SA în vederea realizării acestuia, nu se poate emite ordinul de începere a lucrărilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate.

stadion dinamo

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică” au declarat reprezentanții CNI pentru Digi Sport.

Citește și Vestea așteptată de toți dinamoviștii: „Va fi un complex sportiv, nu un simplu stadion de fotbal”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare