Vlad Achim, avertisment pentru Pablo Cortacero: ,,Dacă nu aduce bani, va pierde acest club”

Meciul din etapa a 27-a a Ligii 1, dintre Dinamo Bucureşti şi FC Argeş, disputat în Ştefan cel Mare, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1.

Golurile partidei au fost reuşite de Robert Grecu, în minutul 28, din pasa lui Malele, care ulterior a punctat din penalty, în minutul 84, pentru FC Argeş, respectiv Vlad Achim, în minutul 71, pentru Dinamo, după ce a prins un şut care nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Dinamo FC Arges 22

Vlad Achim, mijlocaşul lui Dinamo, a vorbit a finalul jocului despre prestaţia echipei sale. Despre o revenire a lui Pablo Cortacero la club, fotbalistul spune că aşteaptă fapte, nu doar vorbe.

Am luat un gol pe o greșeală colectivă și un al doilea gol pe un penalty inexistent. M-am bucurat pentru gol, am încercat să câștigăm. A venit acel penalty inexistent, a fost fault în atac, se vede și pe piciorul meu, dar dacă n-avem VAR, ne luăm după țipete, strigăte.

achim

Arbitrul nu a mai spus nimic la finalul meciului, probabil și-a dat seama că greșise. Nu mă influențează declarațiile, aștept fapte din partea lui Cortacero. Singura lui șansă e să aducă bani, dacă nu va pierde acest club.”, a declarat Vlad Achim la finalul jocului.

După acest meci, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de meciuri disputate în campionat.

De cealată parte, FC Argeş se află pe locul 7 în Liga 1, cu 36 de puncte adunate în cele 27 de meciuri jucate până în prezent.

Dinamo FC Arges

Citeşte şi VIDEO | Dinamo nu îşi revine în Liga 1! ,,Câinii” ajung la 7 meciuri fără victorie în campionat, după eşecul cu FC Argeş