VIDEO | Dinamo nu îşi revine în Liga 1! ,,Câinii” ajung la 7 meciuri fără victorie în campionat, după eşecul cu FC Argeş

Meciul din etapa a 27-a a Ligii 1, dintre Dinamo Bucureşti şi FC Argeş, disputat în Ştefan cel Mare, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1

Golurile partidei au fost marcate de Robert Grecu, în minutul 28, din pasa lui Malele, care mai apoi a punctat din penalty, în minutul 84, pentru FC Argeş, respectiv Vlad Achim, în minutul 71, pentru Dinamo, după ce a prins un şut care nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Prima repriză a meciului a fost destul de bogată în ocazii, dar niciuna dintre formaţii nu a deblocat tabela până în minutul 28. Robert Grecu, din pasa lui Malele, a deschis scorul, iar golul său a dat şi irezulatul primei reprize.

Repriza a doua a jocului din Ştefan cel Mare a început mai bine pentru Dinamo. ,,Câinii” au controlat jocul, iar golul egalizator a venit în urma unei evoluţii mai solide din partea lui Dinamo.

Vlad Achim a prins un şut, în minutul 71, fără nicio şansă pentru portarul advers, iar scorul a ajuns la 1-1.

Minutul 84 o aduce din nou pe FC Argeş în avantaj, după ce Malele punctează din penalty.

Arbitrul pune capăt meciului din Ştefan cel Mare, iar scorul final este de 2-1 pentru piteşteni.

După acest meci, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de meciuri disputate în campionat.

De cealată parte, FC Argeş se află pe locul 7 în Liga 1, cu 36 de puncte adunate în cele 27 de meciuri jucate până în prezent.

Dinamo FC Arges 22

Citeşte şi EXCLUSIV | Forma slabă a lui Dinamo, explicată de un fost căpitan al echipei: ,,Problemele de acolo se suprapun cu randamentul jucătorilor”