Visul poate deveni realitate! Messi și Ronaldo, în aceeași echipă! Clubul care și-a manifestat interesul nebun pentru cei doi

Lionel Messi (33 ani) și Cristiano Ronaldo (36 ani) au dominat fotbalul european și mondial în ultimii 15 ani, iar acum, David Bechkam vrea să-i aducă pe amândoi în aceeași echipă!

David Bechkam, patronul formației din Major League Soccer, Inter Miami, are de gând să încerce imposibilul și să-i transfere pe cei doi super jucători în Statele Unite ale Americii.

beckham inter miami

Ca patron vrei cei mai buni jucători. Dacă vom avea posibilitatea de a aduce jucători ca Ronaldo sau Messi, pe care îi admir ca sportivi, ar fi extraordinar!

Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige.

Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție și jucători precum Messi și Ronaldo vrem să aducem!”, a spus David Beckham în cadrul emisiunii The Tonight Show.

Înființat în 2018 de către David Bechkam, clubul de fotbal Inter Miami a terminat primul sezon din istorie în MLS pe locul 10 în Conferința de Est. Noul sezon al ligii profesioniste nord-americane de fotbal începe pe 17 aprilie.

La echipa din Statele Unite joacă deja Gonzalo Higuain (vicecampion mondial cu Argentinna în 2014) și Blaise Matuidi (campion mondial cu Franța în 2018), fotbaliști care au făcut carieră în Europa.

Messi și Ronaldo au câștigat împreună 11 Baloane de Aur (6 vs 5), iar în acest sezon, fiecare este golgheter în Spania, respectiv Italia, cu câte 19 goluri.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Barcelona, calificare de poveste! Granada avea 2-0 în minutul 88