Visul fiului regretatului Didi Prodan de a juca la Steaua s-a spulberat rapid! ,,Nu am fost tratat cum trebuie”

În urmă cu patru ani de zile, unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din istoria României, Didi Prodan, s-a stins din viaţă.

Vestea că el nu mai este a întristat pe lângă familia acestuia şi pe toţi iubitorii de fotbal şi sport din România.

Răzvan Prodan, fiul lui Didi Prodan, avea numai 17 ani când fostul internaţional s-a stins din viaţă. La patru ani de la tragicul eveniment, fiul acestuia, care a moştenit şi el gena fotbalistică, a vorbit despre tatăl lui, dar şi ce înseamnă fotbalul pentru el.

Fiului lui Didi Prodan a dezvăluit ce îl recomandă pentru o carieră în fotbal, dar şi cum visul de a juca pentru Steaua i-a fost spulberat foarte devreme, însă acesta nu spune nu unei reveniri în Ghencea dacă ar primi o ofertă.

,,Spiritul patriot și dorința de a da totul pe teren. Aș mai adăuga forța fizică și inteligența în joc.

Razvan prodan

Nu, nu a fost decizia mea, s-a întâmplat, asta este. Nu am fost tratat cum trebuie, dar nu vreau să intru în amănunte pentru că nu vreau să creez polemici. Nu am închis-o niciodată, din contră, este cât se poate de deschisă și aștept oferte de la ei, dacă sunt dispuși și interesați.”, a spus Răzvan Prodan pentru Playsport.ro.

Răzvan Prodan spune că unul dintre visurile lui este acela de a ajunge să joace pentru echipa naţională. Acesta mai dezvăluie că vrea să îl întreacă pe tatăl său, iar altceva în afară de fotbalist nu crede că ar fi vrut să fie.

,,Mi-aș dori să joc la o echipă din Liga I sau Liga a II-a. Voi face tot ceea ce îmi stă în putință și pentru a ajunge la echipa națională. Îmi doresc enorm să simt emoția din momentele în care se cântă imnul României. Tata iubea acel moment, sunt sigur că și îl voi iubi la fel de mult. Îmi doresc din tot sufletul să îl întrec. Am să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru asta. Știu că de acolo de unde este își dorește asta pentru mine, să îmi îndeplinesc acest vis.

prodan22

Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu altceva. Dintotdeauna am simtit că voi ajunge fotbalist. La noi în familie avem acest sport în sânge, iar drumul nostru este predestinat.”, a mai precizat fiul lui Didi Prodan.

Acesta a vorbit şi despre pierderea tatălui şi spune că în continuare este o rană deschisă pentru el evenimentul neplăcut. Răzvan spune că nu este zi să nu se gândească la tatăl său.

,,Rana nu cred că se va închide niciodată, pentru mine va rămâne deschisă mereu. Însă trebuie să învățăm să trăim cu această durere și să mergem mai departe. E o durere creuntă. Nu cred că am să scap vreodată de ea. Nu este zi de la Dumnezeu să nu mă gândesc la tata, să nu vorbesc cu tata, el este mereu prezent alături de mine. Mama mereu îmi spune că semăn mult cu el.

Prodan Didi

Toți cei care l-au cunoscut pe tata îmi povestesc despre el câte ceva, câte o poantă de-a lui. Ce-i drept, era o plăcere să îl asculți. Toți îmi spun, însă, același lucru: că iubea fotbalul enorm și că era un profesionist desăvârșit.”, a mai punctat Răzvan Prodan.

Răzvan Prodan este liber de contract acum, după ce ultima dată a evoluat pentru Daco-Getica în Liga 2.

25.000 de euro este cota fundaşului central, potrivit transfermarkt.com.

razvan prodan 333

Citeşte şi Dezvăluiri incredibile făcute de ,,Gogoaşă”, unul dintre liderii Peluza Sud 97: ,,L-am pus pe Eugen Trică în locul lui Napoli”