Visul arădenilor prinde contur! Vestea bună primită de fani înaintea restartului Ligii 2

UTA este aproape de promovarea în prima divizie iar suporterii ar putea să să își aplaude favoriții chiar pe noua arenă a orașului.

Aceasta a intrat pe ultima sută de metri în privința finalizării lucrărilor, Primăria Arad anunțând oficial că a încredințat contractul pentru predarea la cheie a stadionului unei firme care s-a anagajat să încheie această operațiune în termen de șase luni. Astfel exilul pe arena din complexul Motorul care durează de mai bine de 4 ani se va termina spre bucuria tuturor susținătorilor roș-albilor.

macheta stadion UTA

„Am ieşit, în sfârşit, din hăţişul procedurilor legale şi avem un constructor care va finaliza lucrările la stadionul aşteptat de atâta vreme. Comisia de specialitate din cadrul Primăriei a desemnat câştigătorul licitaţiei. Ne despart numai câteva zile de semnarea contractului, moment în care putem să ne apucăm de treabă. Ne-am propus ca inaugurarea stadionului să se poată face în vară, iar echipa fanion a Aradului să poată disputa primele meciuri, sperăm noi, din Liga 1, aici”, a spus Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului, pentru Sport Arad.

CITEȘTE ȘI –>> Au luat foc! ”Câinii” sar la gâtul oltenilor după derby-ul cu FCSB: ”Să ne lase Păcală în pace”