Au luat foc! ”Câinii” sar la gâtul oltenilor după derby-ul cu FCSB: ”Să ne lase Păcală în pace”

Dinamoviştii s-au bucurat duminică pentru prima victorie asupra FCSB-ului după aproape trei ani de zile, iar imaginile cu petrecerea câinilor din vestiar au apărut pe toate reţelele de socializare. 

Fotografia cu fotbaliştii cântând şi sărbătorind victoria a trecut în plan secund după ce preparatorul fizic al Craiovei lui Mititelu, Dan Vasilică, i-a criticat pe roş-albi pentru “ingredientele” folosite în cabină după ultimul fluier.

„Dacă în vestiarul unei echipe din Liga 1 la finalul unui meci în care depozitele energetice ale jucătorilor sunt aproape complet consumate,…final la care principala grijă a celor însărcinați cu pregătirea ar trebui să fie refacerea cât mai rapidă a acestor depozite,…vedem pe masă baxul cu doze de Coca Cola și un sac de gunoi plin de prescuri (știu, sunt niște sandwich-uri)…NO COMMENT!!! Acesta este etalonul fotbalului românesc!!! Aceasta imagine reprezintă nutriția în România” spusese oficialul din stafful medical al oltenilor într-o postare pe o reţea de socializare. 

Iar răspusul din Ştefan cel Mare a fost unul extrem de tăios. Prin vocea lui Florin Prunea, Dan Vasilică a primit o replică pe măsură.

„Nu știu de unde s-a trezit și prăzarul ăla de Vasilică, auziți și voi nume la el, să ne atace pe noi. Păi asta îl interesează pe Vasilică, Gigică, Bambilică sau cum naiba îl cheamă pe acest individ? Eu de la FCU îi știu doar pe Eugen Trică și pe Marcel Pușcaș. Să vorbească ei, nu prăzarul ăla, care vrea să își facă imagine pe spatele lui Dinamo. El să vorbească când o să ajungă să lucreze prin Liga 1. E treaba noastră ce punem pe masă la jucători în vestiarul lui Dinamo. Ce, am ajuns acum să le cerem voie ălora de la Craiova ce punem în vestiarul nostru pe mese? Ei sunt prin Liga a treia, iar noi în Liga 1. Să ne lase Păcală în pace” a fost mesajul preşedintelui dinamovist.

CITEŞTE ŞI –>> FOTO VIDEO | Spaniolii au ajuns în România! „Europa League este o competiție foarte importantă pentru noi”