Viorel Moldovan, după eliminarea Petrolului din Cupă: “E diferență de valoare. Ne concentrăm să intrăm în play-off”

Petolul a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, după ce a fost învinsă de Astra, la scor de neprezentare.

La finalul meciului disputat pe arena Ilie Oană, antrenorul echipei ploieștene, Viorel Moldovan, a declarat că a fost diferență mare între cele două echipe, iar Petrolul trebuie să se concentreze pe lupta la promovarea în Liga 1.

“Concluzia e foarte simplă. Trebuie să uităm cât mai repde acest joc. Ne concentrăm să intrăm în play-off. Sunt un pic dezamăgit, din punctul de vedere al jocului. Am fost timorați și nu mi-a plăcut acest lucru. E o diferență de valoare între cele două echipe. Să faci trei cadouri unei echipe din Liga 1…

Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în campionat. Nu am înțeles de unde am avut această teamă. Nu am ajuns să punem presiune pe poarta adversarului. În a doua repriză parcă am ieșit din cochilie.

Trebuie să recunoaștem valoarea adversarului. E dificil când jucăm cu o echipă din Liga 1. Astra are jucători excelenți, plătiți cu 8.000 de euro salariu pe lună. Eu cred că mai are șanse la play-off, a declarat Viorel Moldovan, după meciul Petrolul-Astra.

moldovan suparat

Astra este cea de-a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României. Formația giurgiuveană a învins-o, în deplasare, miercuri seară, pe Petrolul, cu scorul de 3-0.

Citește și VIDEO | Petrolul – Astra. Cine e a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României