VIDEO | Petrolul – Astra. Cine e a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României

Astra este cea de-a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României. Formația giurgiuveană a învins-o, în deplasare, miercuri seară, pe Petrolul, cu scorul de 3-0.

Prima repriză a fost săracă în ocazii. În minutul 23, Balaure a executat o lovitură liberă, din afara careului, dar nu l-a putut învinge pe portarul Kitanov.

Echipa din Liga 1 a deschis scorul în minutul 51. Merloi a profitat de o minge respinsă de Lică și a marcat cu un șut din interiorul careului, la colțul lung.

După nouă minute, Silviu Pană l-a falutat în propriul careu pe Balaure, iar centralul partidei a arătat “punctul cu var”. Krpic a transformat lovitura de pedeapsă, iar Astra s-a distanțat la 2-0.

Cu nouă minute înainte de final, Wutrich a stabilit scorul final, cu o lovitură de cap, din interiorul careului.

Cu cinci minute înainte de final, Balint a fost faultat în careu de Grahovac, iar gazdele au primit penalty. Vajushi a trimis extrem de slab, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 0-3.

Până la meciul din sferturile de finală, Petrolul a trecut de Metaloglobus București (2-1 prel.), Ceahlăul Piatra-Neamț (2-1) și Poli Iași (3-0). Astra le-a elimiinat pe Ripensia Timișoara (5-1) și ASU Poli Timișoara (2-1).

Celelalte echipe calificate în semifinalele competiției sunt Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Ultimul meci din sferturile competiției este programat joi, de la ora 20:20, între Dunărea Călărași și Dinamo.

Citește și „U” Cluj – Viitorul Pandurii. Calificare surpriză în semifinalele Cupei României