Vintilă și-a felicitat „elevii” după calificarea în semifinalele Cupei României

Deși FCSB n-a arătat mare lucru până în minutele de final ale meciului cu Hermannstadt, Bogdan Argeș Vintilă s-a declarat mulțumit de jocul prestat de fotbaliștii săi la finalul jocului.

„Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că nu au cedat până la sfârşit. Mă bucur foarte mult pentru această calificare pentru ei, ştiu că aveau nevoie să se descătuşeze mental. Trebuie să ne bucurăm în seara asta de această calificare, după care trebuie să ne pregătim pentru jocul cu Craiova. Sunt foarte mulţumit de jucători.

Mă bucur foarte mult că a marcat Florinel Coman, îl felicit şi pe Man pentru acea pasă. Îi felicit de fapt pe toţi, pentru că nu au renunţat. Îmi doresc să strângem rândurile şi să avem alături de noi suporterii la meciul cu Craiova. Poate nu am făcut meciul cel mai spectaculos, dar avem nevoie de ei. Încerc să fiu optimist pentru următoarele jocuri şi aştept suporterii să fie alături de noi”, a spus Vintilă la finalul meciului din „sferturile” Cupei României.

FCSB s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, după ce a trecut în sferturile de finală, în deplasare, scor 2-1, de Hermannstadt.

Citește și ♦ Coman le răspunde contestatarilor: ”E normal să fiu criticat peste tot!”