RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Vintilă, OUT de la FCSB după egalul cu Botoșani? ”Fotbalul e pe rezultate!”

FCSB a înregistrat o singură victorie în 2020, iar postul lui Bogdan Argeș Vintilă este în pericol.

Vicecampioana a remizat în prima etapă din play-off, scor 2-2 cu Botoșani, și a ajuns la un singur succes în ultimele 6 meciuri.

Narcis Răducan, fostul director sportiv al FCSB-ului, este de părere că Vintilă că nu își mai permite pași greșiți dacă își dorește titlul și să își păstreze în continuare postul pe banca clubului din Capitală.

Rezultate înregistrate în 2020 de FCSB:

  • 0-1 cu CFR Cluj
  • 2-1 cu Voluntari
  • 0-0 cu Academica Clinceni
  • 1-2 cu Dinamo
  • 1-1 cu Chindia Târgoviște
  • 2-2 cu Botoșani

”Vintilă a dat o notă pozitivă după majoritatea meciurilor. Dacă nu depășești o anumită graniță, nu e rău. Dar când joci pentru titlu, nu e de ajuns! Avem exemplul celor de la CFR Cluj. Cât timp am fost solicitat, am încercat rapid, prin ajutorul colaboratorilor, să repunem echipa pe traseul normal. A urmat o perioadă foarte bună la echipă.

Trebuie să recunoaștem că play-off-ul e mai greu. E greu să comentez, eu sunt subiectiv și ar trebui să mă laud singur. E bine să ne laude suporterii și să vorbească rezutlatele. În prima parte a sezonului mai pot fi scăpari. În play-off nu ai voie să greșești. Trebuie să fie o conexiune directă și foarte eficientă între el și echipă. Nivelul e apropat și erorile se plătesc. De asta FCSB nu a câștigat campionatul de 4 ani. Nu l-aș sfătui pe Gigi Becali să dea afară antrenorul, dar fotbalul e pe rezultate. M-aș hazarda să dau verdicte. Sunt curios să văd reacția dânsului. E adevărat, echipa a ieșit foarte rău din cantonamentul de iarnă și asta lasă urme în clasament” a declarat Narcis Răducan pentru Gazeta Sporturilor.

narcis raducan

Citește și Becali a dat cărțile pe față: ”Domnule, îmi dai 200.000 de euro şi îţi dăm meciul!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare