RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Viitorul sumbru al lui Dinamo după datoriile acumulate de spanioli în câteva luni: “Nu știu cine va avea curajul să preia clubul!”

Odată cu venirea investitorilor spanioli în Ștefan cel Mare, toată suflarea dinamovistă a sperat că echipa lor de suflet va putea din nou să se lupte pentru campionat și cupele europene, dar acest vis este însă foarte departe de a fi realizat!

Dinamo suferă în continuare și după preluarea clubului de către noii acționari spanioli, iar ‘câinii’ sunt în cădere liberă în aceste momente. Dacă din punct de vedere sportiv, elevii lui Cosmin Contra sunt abia pe penultimul loc în Liga 1 după 10 etape, nici din punct de vedere financiar echipa nu o duce prea bine.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, este de părere că va urma o perioadă extrem de delicată pentru “alb-roșii” și a mărturisit că echipa din Ștefan cel Mare a acumulat și mai multe datorii din momentul în care spaniolii au preluat echipa de la Ionuț Negoiță.

ioan-andone-dinamo

“Insolvența cred că va fi groaznică, una a fost cealaltă, în care Negoiță a băgat echipa în insolvență și a plătit datoriile, alta e acum. Datoriile sunt mult mai mari, din ce am înțeles. Un buget de 500.000 euro pe luna net pentru jucători este enorm!

Cred că s-au strâns 7-8 milioane și nu știu cine va avea curajul să preia Dinamo. E o chestie extrem de dificilă, rezilierea contractelor jucătorilor aduși, aducerea lor la sume mai mici și cei care vor să rămână!”, a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Citește și VIDEO | Umilinţă istorică! Spania, set alb cu Germania

Ulterior, “Fălcosul” a dezvăluit că doar un miliardar, cum este Ion Țiriac, mai poate aduce în acest moment liniștea la Dinamo și ar putea rezolva din problemele clubului.

“Lucrurile sunt foarte complicate, nu văd un viitor al echipei lor actuale. Dacă vine Ion Țiriac e altceva! Dacă vine Țiriac, ar fi alte probleme și e un manager în sport remarcabil, unul de talia lui ar putea rezolva, restul va fi foarte greu, cu fondurile acestea de investiții.

Lucrurile nu sunt deloc în regulă și nu-i văd în stare. Sunt convins că un om ca Ion Țiriac, am dat un nume, poate să fie și altcineva, ar putea să redreseze Dinamo și să construiască un proiect frumos. La Dinamo lipsesc lucrurile astea!”, a mai completat Andone.

Citește și Un fost fotbalist român știe de ce stilul de joc al lui Rădoi este nepotrivit: “Jucătorul nostru nu știe să facă acest lucru!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare