NEWS ALERT | S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională! Ce se întâmplă cu selecționerul “tricolorilor”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a fost ținta criticilor după rezultatele naționalei din acest început de an!

Înfrângerea istorică contra Armeniei, scor 2-3, a agitat apele în fotbalul românesc. La finalul partidei, Mirel Rădoi a mărturisit că este o mare problemă în rândul echipei naționale la nivel de atitudine și comunicare și nu înțelege de ce nu reușește să transmită informațiile către jucători. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că se gândește chiar să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent.

La doar câteva zile de la meciul din Erevan, Mirel Rădoi se pare că s-a decis în ceea ce privește viitorul său pe banca naționalei României. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu din cadrul FRF, a confirmat informațiile prezentate de realitateasportiva.net și a dezvăluit că actualul selecționer va continua la prima reprezentativă.

radoi

„Da, Mirel Rădoi rămâne la echipa națională!”, a anunțat oficialul Federației Române de Fotbal, potrivit Telekom Sport.

Mirel Rădoi ocupă funcția de selecționer al naționalei României din luna noiembrie a anului 2019, atunci când l-a înlocuit pe Cosmin Contra. Actualul tehnician al primei reprezentative a mai pregătit înainte FCSB, dar și naționala de tineret a “tricolorilor”, cu care a reușit să ajungă până în semifinalele EURO 2019.

Citește și Giovanni Becali atacă mai mulți fotbaliști convocați de Mirel Rădoi: “Îi aducem doar să mai vadă echipa națională!”