Giovanni Becali atacă mai mulți fotbaliști convocați de Mirel Rădoi: “Îi aducem doar să mai vadă echipa națională!”

Sursa foto- Credit: Stefan Constantin/dpa, Profimedia Images

Agentul Giovanni Becali le-a adus critici mai multor fotbaliști români convocați de selecționerul Mirel Rădoi la ultima acțiune a echipei naționale!

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie contra Armeniei, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi. România a reușit să obțină doar trei puncte din primele trei dueluri ale preliminariilor pentru Mondialul de anul viitor, iar drumul spre Qatar se pare că este din ce în ce mai departe după rezultatele obținute în acest an.

Giovanni Becali a comentat pe marginea convocării anumitor jucători la echipa națională a României și consideră că este timpul să se facă o schimbare a generațiilor. Becali este de părere că fotbaliști precum Claudiu Keșeru, Vlad Chiricheș sau Eric Bicfalvi nu mai au ce căuta în lotul lui Mirel Rădoi și a mărturisit că este timpul ca cei veniți de la U21 să devină titularii primei reprezentative.

giovanni becali

„Să jucăm cu un 9 fals. Keșeru, mulțumim, marchează goluri în Bulgaria, la revedere, ciao, dar vârsta te trădează. Pușcaș e nefolositor la echipa națională, ori noi nu stim sa aducem mingea unde vrea el, ori e el un jucător de un nivel mediu. Că dacă nu te impui nici la Reading, în Championship, poftim!

Toți de la U21 să joace titulari, Ianis, Dennis Man, Mihăilă, Nedelcearu. Chiricheș? Pe bancă, rămâi la Sassuolo! Răzvan Marin? Titular. Îl aducem pe Bicfalvi, pe nu știu cine, doar să mai vadă echipa națională!”, a spus Ioan Becali, potrivit Sport Total FM.

Cum arată clasamentul grupei J, după primele trei runde:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Germania – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și Nu toată lumea este contra lui Mirel Rădoi: “Avem datoria să îl susținem până la capăt!”