Viitorul lui Ionel Gane la Dinamo, decis înaintea jocului din Cupa României: ,,Am discutat şi cu băieţii”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv, după ce la ultimul joc din Liga 1 a fost umilită cu 5-0 de către Viitorul.

După ce suporterii acţionari au făcut un sondaj intern pentru a afla dacă se vrea o posibilă înlocuire a lui Ionel Gane, actualul antrenor al echipei.

Ionel Gane 1

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre viitorul lui Ionel Gane la Dinamo. Acesta spune că în acest moment nici nu se pune problema schimbării antrenorului, încrederea fiin foarte mare în fostul secund al lui Cosmin Contra.

Chiar nu s-a pus problema de schimbarea antrenorului, Jerry are parte de toată susținerea mea și a DDB-ului și a celor care sunt foarte apropiați de echipă. În ultimele zile, să știți că nu am identificat că ar fi o problemă a staff-ului tehnic. Avem nevoie de un rezultat pozitiv mâine, am discutat și cu băieții.

Mario Nicolae Dinamo

Au venit faorte multe greutăți pentru Dinamo în timp scurt. Noi nu am putut să ne întâlnim foarte mult în pauza de iarnă, meciurile au fost foarte dese. La nivel de organizare, clubul Dinamo a suferit foarte mult. Nu o spun ca pe o scuză, dar rezultatele au întârziat să apară, chiar dacă au alternat foarte mult.

Nu am avut o constanță. Au fost jucători suspendați, accidentați, și acum să știți că nu stăm foarte bine. S-ar putea pentru meciul de la Voluntari sau pentru meciul de mâine să fie ceva probleme medicale. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem.”, a declarat Mario Nicolae, pentru Digisport.

Dinamo va juca joi în sferturle Cupei României, joi, de la ora 20:00, contra celor de la Dunărea Călăraşi, în deplasare.

În Liga 1, Dinamo se află pe locul 13, cu 26 de puncte acumulate în 25 de jocuri disputate până acum.

Dinamo 4

Citeşte şi Scandal în toată regula între Florin Prunea și Mario Nicolae: „Numai oamenii mici amenință așa! ‘Fetițele’, cum le spunem noi”