Scandal în toată regula între Florin Prunea și Mario Nicolae: “Numai oamenii mici amenință așa! ‘Fetițele’, cum le spunem noi”

Fostul mare jucător și conducăt al clubului Dinamo, Florin Prunea, l-a criticat pe Mario Nicolae, directorul sportiv al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Printre altele, Prunea s-a arătat nemulțumit de jucători achiziționați de Dinamo.

Aducerea acestui băiat la Dinamo este o mare greșeală. Nu poți să vii cu băiatu’ ăsta! Și eu știu ce vorbesc, crede-mă! Știu cine e acest Mario. Știu multe despre el. Eu nu înțeleg cine l-a adus!

mario nicolae

Tu când îl dai afară pe Dănciulescu de la Dinamo, nu poți să vii cu Mario Nicolae! Nu poți! Trebuie să vii cu cineva peste Dănciulescu ca profesionist și tot ce vrei tu! Care înseamnă și a făcut ceva pentru Dinamo”, a declarat Florin Prunea pentru Fanatik.ro.

Directorul sportiv a anunțat că nu va trece cu vederea dacă va fi jignit. Mario Nicolae a amenințat că îi va da în judecată pe cei care îl vor jigni sau calomnia. Reacția lui Prunea a fost una pe măsură.

Asta cu judecata… așa fac oamenii mici! Ăștia nu sunt bărbați! Numai oamenii mici amenință așa! „Fetițele”, cum le spunem noi în fotbal. Fetițele dau în judecată” Ai ceva de spus, ești bărbat și vii și vorbești! Apoi mergi mai departe. Nu ai timp de judecăți.

E bine măcar că respectă foștii jucători ai lui Dinamo. Nu are el cum să le răspundă, pentru că nu are nicio legătură cu acest club. Și nici cu fotbalul în general. Nu am fost singurul care i-am atras atenția asupra unor lucruri. Să ne dea pe toți în judecată atunci! Pe mine, pe Laurențiu Lică, pe nea’ Cornel Dinu, pe Ion Marin”, a mai spus Florin Prunea.

prunea

Citește și Veşti excelente la Dinamo! ,,Câinii”, foarte aproape de a obţine licenţa pentru sezonul viitor