Viitorul lui Cătălin Straton la FCSB a fost decis! Gigi Becali: “Știa de la început în ce condiții vine la noi”

Adus la FCSB într-un moment în care echipa era puternic afectată de focarul cu COVID-19, Cătălin Straton a devenit rezerva de lux a lui Andrei Vlad!

Goalkeeper-ul în vârstă de 31 de ani a semnat la începutul acestui sezon cu “roș-albaștrii”, după ce la Dinamo avea restanțe salariale de mai multe luni și echipa trecea printr-o situație grea. Cu puțin timp înainte de duelul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Straton, acesta intrând direct titular între buturile formației lui Toni Petrea.

Patronul bucureștenilor, Gigi Becali, a vorbit despre viitorul lui Cătălin Straton la echipa sa și a dezvăluit că în mare parte va avea nevoie și din sezonul următor de serviciile sale. Afaceristul a mărturisit că fostul goalkeeper al “câinilor” a știut de la bun început că va fi rezerva lui Andrei Vlad și spune că nu are ce să îi reproșeze acestuia până acum din punct de vedere al atitudinii.

straton

 

“Straton este rezerva lui Vlad. Teoretic, de Straton aș mai avea nevoie din vară, dar vom vedea ce pretenții va avea și el. Când am avut nevoie de el să știți că ne-am facut treaba cu el, iar Straton a știut de la început în ce condiții vine la noi și care este statutul său. Nu am ce să îi reproșez acestui jucător”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Trei partide a bifat Cătălin Straton în poarta FCSB-ului din momentul venirii la echipă. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a semnat cu “roș-albaștrii” un contract valabil până în vara acestui an, astfel că la finalul actualului sezon va trebui să se decidă în privința viitorului său.

Citește și Gigi Becali, categoric în privința unui jucător de la FCSB: “Lucrurile sunt clare, poate să plece și acum!”