Gigi Becali, categoric în privința unui jucător de la FCSB: “Lucrurile sunt clare, poate să plece și acum!”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre un jucător aflat în aceste momente sub contract cu echipa sa!

Finanțatorul “roș-albaștrilor” se pare că pregătește o adevărată revoluție în lotul lui Toni Petrea la finalul acestui sezon, iar unul dintre jucătorii echipei tocmai a aflat că va trebui să își găsească altă echipă din vară. Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că este hotărât să facă curățenie la echipă la finalul acestui sezon, acesta fiind dispus să renunțe la 4-5 fotbaliști.

Unul dintre jucătorii care se vor despărți de FCSB este fundașul grec Aristidis Soiledis. Gigi Becali a dezvăluit că apărătorul în vârstă de 30 de ani nu va mai continua la echipa sa și din sezonul următor și chiar poate pleca încă de acum din tabăra bucureștenilor. Patronul “roș-albaștrilor” a mărturisit că nici măcar nu știe dacă Soiledis s-a antrenat cu Toni Petrea sau cu Bogdan Vintilă la echipa secundă, semn că fundașului grec îi va fi aproape imposibil să îl convingă pe afacerist să îl mai păstreze și din vară.

becali despre soiledis

“Nu mă mai întrebați de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar și de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl țin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dacă mă întrebi acum pe mine, nici nu stiu cu cine s-a mai antrenat în ultimul timp, cu Petrea sau cu Vintilă de pe la echipa a doua, nu m-am mai interesat. Am văzut că a jucat pe la echipa a doua în meciul ăla din Ghencea. Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

13.000 de euro este salariul lunar încasat de Soiledis la FCSB. Grecul a căzut în dizgrația patronului din cauza problemelor medicale pe care acesta le-a avut din momentul transferului de la FC Botoșani.

300.000 de euro este cota de transfer a lui Aristidis Soiledis, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și FCSB, pe locul doi într-un clasament la nivel european! Capitolul la care echipa lui Gigi Becali a depășit echipele de top