Viitorul lui Ianis Hagi a fost deja decis: “Este greu să ignori interesul acestor cluburi”

Românul este monitorizat de Sevilla și Lazio și un transfer al său în această vară este mai mult decât probabil. 

Unul dintre cei care crede că mijlocașul nu va mai putea fi păstrat de Rangers este și Kevin Phillips. Fostul atacant al lui Sunderland a fost Gheata de Aur a Europei în sezonul 1999-2000.

“Da, cred că va pleca! Oricât de mult s-ar fi bucurat de timpul petrecut la Rangers, dacă un club european vine să se intereseze de tine, este întotdeauna greu să ignori asta.

Este o decizie importantă pentru Steven Gerrard, pe care trebuie să o ia la sfârșitul sezonului. Nu m-ar surprinde dacă s-a transfera la unul dintre acele cluburi europene”, a declarat Kevin Phillips, pentru Football Insider.

kevin phillips

Sevilla și Lazio sunt grupările care fac un pressing susținut pentru semnătura fotbalisului de 22 de ani. Suma de transfer pe care ar putea să o primească Rangers în urma mutării ar fi între 12 și 14 milioane de euro susțin britanicii. Scoțienii ar folosi o parte din bani pentru cumpărarea unui mare talent al fotbalului olandez. Joey Veerman este un mijlocaș de aceeași vârstă cu Ianis Hagi pe care ar fi pus ochii confirm The Scotish Sun și Atalanta, Reims sau Southampton. 7 milioane de euro solicită Heerenveen în schimbul fotbalistului.

CITEȘTE ȘI –>>  Ianis Hagi, dorit de două cluburi mari din Europa: “Fiul uriaşului Gică Hagi decolează!”