Ianis Hagi, dorit de două cluburi mari din Europa: “Fiul uriaşului Gică Hagi decolează!”

Sursa Foto: Profimedia Images Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un sezon oscilant la Rangers, unde a avut perioade în care a jucat şi a impresionat, dar şi perioade în care nici nu a fost utilizat de Steven Gerrard.

Potrivit presei internaționale pentru Ianis Hagi ar putea fi ultimul sezon la formația de pe “Ibrox Stadium”. Internaționalul român este dorit în Spania de Sevilla dar și Lazio Roma, echipa lui Ștefan Radu se luptă pentru semnătura mijlocașului în vârstă de 22 de ani.

“Talentul lui Ianis Hagi nu a rămas neobservat. Talentul este ceva ce iese imediat în evidenţă la un jucător. Poate fi văzut de la prima atingere și acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Ianis Hagi. Un talent uriaş, cu o tehnică rafinată pe spaţii mici şi nu numai.

ianis hagi profimedia 0609041867 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Ianis Hagi

Un sezon extraordinar pentru Ianis, care a stârnit interesul a doua echipe de top din Europa. Sevilla lui Monchi a pus ochii pe el, în tentativa de a consilida o echipă cu rezultate extraordinare în acest sezon.

ianisprofimedia 0590798416
Ianis Hagi. Foto: Profi Media Images

Dar, un alt vânător de talente este şi el cu ochii aţintiţi asupra lui Ianis: Igli Tare. Lazio este o altă candidată serioasă pentru a obţine semnătura românului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, dar un lucru este sigur: fiul uriaşului Gică Hagi decolează!, au scris cei de la Numero Diez.

Cotat la 6.000.000 de euro de site-urile specialitate, Ianis Hagi și-a trecut în cont 7 goluri și 13 pase decisive pentru Ranges în acest sezon.

IanisHagi1
Ianis Hagi

Citește și Motivul pentru care Ianis Hagi poate pleca de la Rangers: ,,Cred că e ultimul Old Firm pentru el! E momentul unei provocări”