VIDEO | Vintilă, sfat de aur pentru Contra: ”Să-l ia pe el la națională”

Bogdan Argeș Vintilă i-a propus lui Cosmin Contra un jucător de la FCSB.

Tehnicianul roș-albaștrilor este de părere că vicecampioana are fotbalistul potrivit pentru Cosmin Contra la echipa națională. Vintilă îl propune pentru postul de fundaș dreapta pe Valentin Crețu (30 ani).

”Dacă se poate să ia vreun jucător de la noi, poate să îl ia pe Creţu fundaş dreapta, dacă are nevoie. Nu e vorba că este mai bun, care e mai bun sau nu, ci care joacă. Una e să te antrenezi şi alta e să joci, e diferenţă” a declarat Vintilă la conferința de presă.

Manea, doar 2 apariții pentru FCSB

Cristi Manea a fost împrumutat de la Apollon, însă nu este titular meci de meci la clubul roș-albastru. În ultimul meci, scor 2-1 cu Chindia Târgoviște, fundașul a fost rezervă neutilizată.

În actualul sezon, fotbalistul a bifat un singur meci ca titular în Liga 1, derby-ul cu Dinamo (scor 1-1, 73 minute), și un meci în Cupa României, victoria cu Metaloglobus (scor 2-0, 90 minute).

”Nu am spus că Manea nu este 100%. Nu are ritm pentru 90 de minute, e diferit. Vorbim de ritm. Să se antreneze. Nu mă interesează salariul jucătorului.

Pentru mine, că ai 1 leu sau ai 100, trebuie să dai randamentul maxim. Eu nu mă gândesc la aspectul echipei naţionale, pentru că eu îmi văd de treaba mea.” a spus Bogdan Argeș Vintilă.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Manea, potrivit transfermarkt.com.

manea fcsb

Vezi și VIDEO | Fanii FCSB, pretutindeni: ”Îi găseşti la mănăstiri, la biserici”