VIDEO | Fanii FCSB, pretutindeni: ”Îi găseşti la mănăstiri, la biserici”

Bogdan Argeș Vintilă a dezvăluit locurile surprinzătoare în care a întâlnit fani ai roș-albaștrilor.

Tehnicianul a explicat că suporterii FCSB sunt pretutindeni, chiar și la mănăstirile din țară. Vintilă a dezvăluit cât de mult îi apreciază pe aceștia pentru devotamentul lor.

”Mi-am dat seama că FCSB este o echipă foarte iubită în România şi ajungi suporterii să îi găseşti în cele mai frumoase locuri. La mănăstiri, la biserici.

Sunt sătucuri, suporteri ai echipei de care poţi să povesteşti foarte mult timp. Te mişcă dragostea lor şi ataşamentul lor faţă de echipa şi recunoştinţa când te văd şi vorbesc cu tine şi faptul că îi bagi în seamă pentru acei oameni contează enorm” a declarat Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă.

Întrebat despre decizia de a antrena formația din Capitală, tehnicianul a amintit de presiunea care este pe umerii săi: ”Am avut multe decizii bune luate până în acest moment. Și o demitere e benefică pentru că îți mai adaugă ceva în plus la experiența ta.

E o slavă deșartă asta cu ”te urcă 100 de trepe numirea la FCSB”. Nu sunt arogant, diferit. Antrenez la fel. Presiunea este mult mai mare și e normal ca presiunea să fie mare.” a explicat Vintilă.

Vezi și VIDEO | Vintilă le-a trasat obiectivul principal elevilor săi: ”Jucăm numai la victorie”

Spynews.ro