RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Veste șocantă. Antrenorul a murit chiar după meciul câștigat

O nouă veste tragică în sport. Echipa sa a câștigat, iar antrenorul a plecat, bucuros, spre casă. Victoria a fost una extrem de importantă, iar obiectivul cuceririi unui nou titlu părea extrem de realist.

Nu a mai ajuns în viață acasă. A făcut infarct și a murit, în mașină. Alături de el se afla antrenorul de portari. Acesta a sunat la salvare, dar totul a fost în zadar. Medicii au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze.

Podravka Koprivnica a învins-o pe Lokomotiva Zagreb, 32-29, duminică, în derby-ul Ligii feminine de handbal a Croației. Portarul României, Iulia Dumanska, este legitimată la Podravka.

Antrenorul echipei învingătoare, Zlatko Saracevic (60 de ani), a făcut infarct în mașină și nu a mai putut fi salvat.

În mașină se afla și antrenorul de portari. Acesta a sunat la ambulanță și a fost dus de urgență la Spitalul din Koprivnica, unde medicii au încercat să-l resusciteze.

Zlatko Saracevic a cucerit medalia de aur cu echipa Croației la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996. De asemenea, cu naționala Iugoslaviei, a câștigat bronzul la Jocurile Olimpice de la Seul 1988 și aurul mondial în Elveția 1986. Cu naționala feminină de handbal a Croației mai are un argint mondial în 1995 și un bronz european în 1994.

Ca jucător, a evoluat la echipe importante: Medvesck Zagreb, Nimes, Bordeaux, Creteil, Istres, Zagreb, Veszprem și Zamet.

Foto: handbal-planet.com

Citește și Fost fotbalist, implicat într-un grav accident. Se află în stare critică, după ce a fost proiectat din mașină

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare