S-a decis echipa care se va antrena pe noul stadion din Ghencea! ,,A semnat cu MTS”

Sursa: CNI

Un anunţ de ultimă oră s-a făcut în privinţa noului stadion din Ghencea, stabilindu-se care va fi echipa ce se va antrena pe acest stadion în vara lui 2021.

Gică Popescu a dezvăluit ce echipă naţională se va antrena pe stadionul ,,Steaua” la Campionatul European din vară, unde România este una dintre gazdele competiţiei.

,,Baciul” spune că Macedonia de Nord este naţionala care se va pregăti pe noua bijuterie din România, după ce a semnat deja un contract cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

gica popescu consilier guvern

,,Macedonia de Nord a semnat cu MTS să se antreneze pe stadionul Ghencea.”, a declarat Gică Popescu pentru Telekomsport.

În România, la Bucureşti, pe Arena Naţională, se vor juca meciurile de la EURO 2020, din cadrul grupei C, din care fac parte Austria, Olanda, Macedonia de Nord și Ucraina. Şi încă o partdiă din optimile de finală ar urma să se mai dispute la Bucureşti în vară.

Cum arată programul meciurilor care se vor disputa în capitala ţării:

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională

Gică Popescu a vorbit şi despre stadiul în care se află şi noua arenă din Giuleşti. Fostul internaţional susţine că lucrările la stadion ar trebui să fie gata în luna martie a acestui an.

stadion rapid 2

,,Urmează Giuleştiul, care sperăm să fie undeva în martie gata, avem cele 150 baze care sunt în construcţie şi ţin foarte mult la aceste baze pe care le consider la fel de importante cum sunt cele 3 stadioane, două terminate.”, a mai precizat acesta.

Naţionala României nu va putea participa la EURO 2020, pentru că a pierdut calificarea la acest turneu în urma meciului de baraj cu Islanda, scor 1-2.

islanda romania 2

Citeşte şi VIDEO | Povestea emoţionantă a unei românce! A vrut să se lase de sport, dar acum merge la Jocurile Olimpice