RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Vajushi, speranţa găzarilor: „La Ploieşti sunt ca acasă!”

Armando Vajushi le dă speranţe petroliştilor! Mijlocaşul albanez crede că Petrolul are cea mai bună echipă din Liga 2 şi nu vrea să mai rateze promovarea.

Albanezul Vajushi a marcat de cinci ori în actualul sezon din Liga 2. Ajuns la Petrolul în stagiunea trecuă, mijlocaşul a devenit unul dintre favoriţii fanilor ploieşteni. Vajushi este convins că de această dată găzarii nu vor mai rata lupta pentru promovarea în Liga 1.

Vajushi a vorbit pentru FCP TV înaintea meciului cu Metaloglobus, prima partidă de campionat din acest an.

„Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să îl câştigăm ca să rămânem acolo, fiindcă lupta pentru promovare va fi grea anul ăsta. Cred că avem o echipă nu bună, ci foarte bună. Dacă vom câştiga meciul ăsta vom fi acolo, vom merge la promovare. Am câştigat meciul cu Poli Iaşi şi suntem cu un moral bun toată echipa, nu doar noi jucătorii, ci şi preşedintele, antrenorul, fanii.

Cred că avem echipa cea mai bună din Liga 2 şi sperăm să promovăm anul ăsta. Am învăţat româna uşor, uşor, înţeleg bine, chiar dacă vorbesc puţin mai greu. Dacă jucam cu fanii în tribune era o plăcere mare şi era mai uşoară lupta pentru promovare. Era mai bine pentru noi toţi, ştim ce fani are Petrolul. La Ploieşti sunt acasă la mine, la fel ca în Albania” – a mărturisit şeptarul Petrolului.

Contractul lui Armando Vajushi expiră la finalul actualului sezon. Declaraţia mijlocaşului albanez lasă însă de înţeles că fotbalistul şi-ar dori să rămână la Petrolul în cazul în care obiectivul din acest sezon, promovarea în Liga 1, va fi atins.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Doar victoria contează! Moldovan: „La Petrolul trebuie să câştigi meci de meci!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare