VIDEO | Doar victoria contează! Moldovan: “La Petrolul trebuie să câştigi meci de meci!”

Petrolul îşi reia marţi parcursul din Liga 2 pe propriul teren. Metaloglobus este primul adversar al “lupilor” în acest an, iar Viorel Moldovan nu acceptă decât victoria.

Entuziasmaţi de victoria obţinută cu Poli Iaşi, 3-0 în optimile Cupei României, petroliştii sunt conştienţi de faptul că nu îşi permit paşi greşiţi în lupta pentru promovare. În prima parte a sezonului, Petrolul a obţinut doar două victorii pe propriul teren.

“Trebuie să începem foarte bine şi să obţinem punctele necesare ca să fim calificaţi în playoff. Este un meci important, cu o echipă cu jucători rutinaţi. O echipă care nu are nimic de pierdut, nu ştiu care este obiectivul ei, o echipă care te poate încurca dacă nu eşti pregătit. Noi avem o presiune în plus, încerc să o iau de pe umerii jucătorilor. La Petrolul trebuie să joci să câştigi meci de meci” – a explicat Viorel Moldovan pentru FCP TV.

Antrenorul găzarilor s-a declarat mulţumit atât de perioada de pregătire, cât şi de prestaţia echipei sale din primul meci oficial al anului.

“Se vede o schimbare, la jocul cu Poli Iaşi am fost o echipă foarte bine aşezată tactic, aşa cum îmi doresc. Trebuie să menţinem acest nivel, să reuşim şi în campionat. Fără o organizare bună şi disciplină tactică nu poţi să ai sorţi de izbândă” – a prefaţat Viorel Moldovan întâlnirea cu Metaloglobus.

ViorelMoldovan

Petrolul – Metaloglobus se va juca marţi, de la ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană.

La fel ca la meciul din Cupa României cu Poli Iaşi, fanii petrolişti îşi pot cumpăra online bilete virtuale pentru primul meci din campionat al anului. Încasările vor merge către centrul de copii şi juniori al clubului ploieştean.

Petrolul a întâlnit ultima oară Metaloglobus toamna trecută, atunci când “lupii” s-au calificat mai departe în Cupa României după o victorie cu 2-1 pe terenul adversarei din Bucureşti. Ploieştenii încep anul de pe locul al nouălea al clasamentului din Liga 2. Primele şase echipe vor participa la playoff-ul pentru promovare. 

CITEŞTE ŞI: Constantin Budescu, promisiune fermă pentru fanii ”lupilor”: ”O să ajung și la Petrolul!”