RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | UTA dă lovitura la ultima fază a meciului cu Voluntari! Arădenii obţin prima victorie din 2021

Meciul dintre FC Voluntari şi UTA Arad, din etapa a 17-a a Ligii 1, disputat pe stadionul ,,Anghel Iordănescu”, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 1-0. 

Singurul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Erico da Silva, la ultima fază a meciului în minutul 93, dintr-un corner, venit tot în urma unei faze periculoase la poarta lui Marcos Lavin.

Partida a fost dominată de la un capăt la altul de UTA Arad, care a cerut şi un penalty în minutul 73, dar arbitrul nu a dictat nimic la duelul dintre Antal şi Marcos Lavin, portarul Voluntariului.

Prima repriză a partidei de la Voluntari a fost una destul de sărac în ocazii. Doar două acţiuni prin care se putea deschide scorul au ieşit în evidenţă, iar ambele au fost la poarta celor de la FC Voluntari.

Prima ocazie a venit în minutul 15 al jocului, după ce Marcos Lavin, portarul lui FC Voluntari, a greşit o degajare, iar jucătorii celor de la UTA au încercat să înscrie de la jumătatea terenului, însă spaniolul a reţinut mingea.

A doua ocazie a primei reprize a venit în minutul 39, dar şutul lui Roger nu a fost destul de puternic, iar Lavin a reţinut mingea fără probleme. Prima repriză s-a încheiat 0-0.

Citeşte şi VIDEO – FOTO | CFR Cluj a achiziționat un atacant format în Spania

Repriza a doua a meciului începe, iar în ofensivă se află din nou UTA Arad. Prima ocazie îi aparţine lui Ioan Hora în minutul 49, dar şutul său este reţinut de portarul Lavin.

Replica Voluntariului vine în minutul 50, dar şutul lui Ricardinho este respins de portarul arădenilor în corner.

UTA are o nouă ocazie în minutul 54, însă Liviu Antal trimmite mingea peste poartă dintr-o poziţie ideală de a marca. În minutul 61, aceeaşi UTA are o ocazie prin Vorobjovas, dar reluarea sa cu capul este reţinută de portarul Voluntariului.

În minutul 65, acelaşi Ioan Hora trimite cu capul pe spate, dar din nou portarul este la post. Minutul 73 îl aduce din nou pe Liviu Antal în prim-plan, dar lobul său se duce peste poartă, iar arădenii cer penalty, însă nu se acordă nimic. În minutul 80, tot Liviu Antal şutează, dar execuţia sa este blocază excelent de portarul aflat într-o zi mare la FC Voluntari. Minutul 90 aduce o nouă ocazie, dar şutul lui Miculescu de la UTA este reţinut de Lavin din nou.

La ultima fază fixă, mai exact un corner, UTA Arad dă lovitura prin Erico da Silva, care marchează golul victorie în minutul 93. Meciul se încheie cu scorul de 1-0 pentru arădeni.

După meciul din această seară, FC Voluntari se află pe locul 14 în Liga 1, acolo unde unde a acumulat 15 puncte din 17 jocuri disputate. De cealaltă parte, UTA Arad ocupă locul 9 în campionat, cu 21 puncte adunate în cele 17 etape disputate.

Citeşte şi Încă un tenismen o acuză pe Simona Halep şi alţi cinci sportivi de la Adelaide că sunt privilegiaţi: ,,Nu stă nimeni să se întrebe”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare