Încă un tenismen o acuză pe Simona Halep şi alţi cinci sportivi de la Adelaide că sunt privilegiaţi: ,,Nu stă nimeni să se întrebe”

Simona Halep a ajuns la Adelaide, în Australia, acolo unde va sta în carantină timp de 14 zile, din cauza pandemiei de Coronavirus.

Doar Halep şi alţi 5 tenismeni de top stau izolaţi la Adelaide, în timp ce ceilalţi concurenţi de la Australian Open sunt carantinaţi la Melbourne.

Simona Halep

Aceasta decizie a organizatorilor turneului a adus foarte reacţii din partea celor care participă la turneu

Philipp Oswald, tenismen austriac, se arată foarte nemulţumit de faptul că Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem au condiţii mai bune de izolare la Adelaide decât la Melbourne.

Numărul 42 ATP spune că nu este normal ca jucătorii de top să aibă condiţii mai bune de izolare, oferite de organizatorii turneului. Tenismenul mai susţine că toţi sportivii de la Melbourne sunt nemulţumiţi de această situaţie.

Jucătorii de top sunt tratați întotdeauna mai bine pentru că aduc bani. Circuitul se bazează pe ei. Nu stă nimeni să se întrebe de ce sunt lăsați să joace sau să se antreneze pe terenurile centrale. Dar acum se pot antrena mai mult și asta nu este corect.

Philipp Oswald

Acolo, la Adelaide, sunt condiții mult mai bune. Au voie cu mai mulți oameni în staff, pot lua și câte zece. Au sala de forțe în hotel. Toată lumea e nervoasă.”, a declarat Philipp Oswald, potrivit Tennis Net.

La Adelaide, unde este carantinată Simona Halep, restricţiile sunt mai puţine decât la Melbourne, acolo unde sunt izolaţi restul tenismenilor care participă la Australian Open. 72 dintre cei izolaţi la Melbourne se află în carantină restricţionată şi nu au voie să iasă din camera de hotel deloc timp de 14 zile, iar ceilalţi pot merge doar la antrenamente.

halep 6 scaled

Turneul de la Australian Open 2021 este programat să se dispute în perioada 8-24 februarie, cu trei săptămâni mai târziu față de cum se desfășura în mod normal, asta din cauza pandemiei de coronavirus.

03 30 live pe www sport ro halep vs putintseva primul meci pentru simona in caldura amiezii australiene

Citește și VIDEO | Interviu “în condiții extreme” cu Simona Halep: “Vom fi aici în fiecare dimineață!”