VIDEO | Universitatea Craiova nu şi-a uitat fanii de Crăciun! Urări făcute de Bancu, Cârţu sau Papură pentru suporterii ,,Ştiinţei”

Universitatea Craiova nu a uitat de propriii fani în preajma sărbătorilor, cărora le transmis mai multe urări speciale.

 

Cea mai mare bucurie însă, este aceea de a aduce un titlu în Bănie după mai bine de 30 de ani de la ultimul câştigat. Craiova are şanse mari în acest sezon, ţinând cont că echipa se afă pe locul doi în Liga 1, la două puncte de FCSB.

craiova 3 e1608473928710

În ziua de Crăciun, mai mulţi jucători ai echipei, dar şi oficiali au transmis câte un mesaj către toţi suporterii Universităţii Craiova. Printre cei care au transmis urări se numără căpitanul Nicuşor Bancu, Ofosu, Pigliacelli, Papp, Căpăţînă şi Marius Constantin.

  • Cu ocazia sărbătorilor de Iarnă, vă urez un Crăciun fericit alături de cei dragi”  Nicușor Bancu
  • Vă doresc un Crăciun fericit – Reagy Ofosu
  • Crăciun fericit tuturor – Mirko Pigliacelli
  • Crăciun fericit tuturor suporterilor Universității Craiova – Paul Papp
  • Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, le doresc tuturor suporterilor Universității Craiova un Crăciun fericit alături de cei dragi – Mihai Căpățînă
  • Să aveți un an nou fericit, sărbători fericite, să le petreceți cu familia, să fiți sănătoși și vă așteptăm cât mai repede alături de noi să ne bucurăm împreună Marius Constantin

Oficialii Craiovei au ţinut să transmită şi ei un mesaj de sărbători tuturor susţinătorilor echipei. Corneliu Papură şi Sorin Cârţu au avut avut urări prin care le transmirt sănătate tutoror suporterilor formaţiei oltene.

papura

  • „Vă doresc un Crăciun fericit! Tuturor suporterilor și tuturor celor care sunteți alături de echipă – Corneliu Papură

sorin cartu scaled

  • Pentru iubitorii fotbalului din Craiova și în special pentru suporterii Universității Craiova, cu ocazia sărbătorilor pandemice vă rog să aveți în continuare răbdare, să susțineți în continuare echipa noastră, să fiți sănătoți, îndrăgostiți în continuare de Universitatea Craiova – Sorin Cârțu

Universitatea Craiova se pregăteşte de un retur de foc, în care va încerca să o devanseze pe FCSB şi să aducă titlul în Oltenia după 3 decenii de secetă.

Craiova 2

Citeşte şi Simona Halep, noi dezvăluiri despre participarea la Australian Open: ,,Mental este extrem de dificil”