Simona Halep, noi dezvăluiri despre participarea la Australian Open: ,,Mental este extrem de dificil”

Simona Halep, numărul 2 WTA, a oferit noi detalii despre prezenţa sa din 2021 la Australian Open, primul turneu de Mare Slam al anului.

Halep a dezvăluit informaţiile care i-au fost transmise de către organizatorii turneului de la Melbourne. Simona a vorbit şi despre încărcătura care va exista la nivel de psihic, după ce toţi participanţii la turneu vor fi obligaţi mai întâi să stea în carantină timp de 14 zile în contextul pandemiei de Covid-19.

halep anisimova

Numărul 2 WTA spune că va fi greu în Australia, dar se simte pregătită pentru primul turneu de Mare Slam al anului 2021.

,,Nimic nu e clar încă, dar au spus că trebuie să facem 14 zile de carantină, în care vom avea voie să ne antrenăm câteva ore pe zi. Nu va fi ușor. Mental este extrem de dificil, cum a fost și când am jucat turneele anul acesta. 

simona halep us open

Eu sunt pregătită, mă pregătesc zi de zi și încerc să mă focusez pe ce am de făcut și să văd cât de bună pot fi în situația actuală. O să fie greu pentru toată lumea, așa că nu mă plâng și îmi văd de treabă.”, a declarat Simona Halep pentru Gazetă.

Deşi va fi nevoită să stea 14 zile în carantină, Simona Halep nu vrea să rateze prezenţa la turneul unde a disputat finala în anul 2018.

halep 1

Australian Open se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce competiţia a tot fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

halep1 1

Citeşte şi Ce spune Ovidiu Stângă despre revenirea la FC ,,U” Craiova: ,,A început adrenalina să se activeze în corpul meu”