VIDEO | Un jucător de la Manchester City, fugărit de stewarzi pe teren

Moment amuzant la finalul meciului dintre Manchester City şi Liverpool. Bucuros după victoria prin care echipa sa a relansat lupta pentru titlu, Benjamin Mendy a ţâşnit pe teren după ultimul fluier al arbitrului.

Fundaşul francez, aflat în perioada de recuperare după o accidentare, a fugit spre Kun Aguero pentru a-l felicita pentru victorie şi golul înscris. Îmbrăcat cu o geacă portocalie, Mendy i-a speriat rău pe oamenii de pază, care au crezut că este vorba despre un fan.

WATCH: Mendy mistaken for pitch invader

Benjamin Mendy was mistaken for a pitch invader and chased by stewards on the pitch following Manchester City's 2-1 win over Liverpool! 😂

Publicată de Sky Sports pe Vineri, 4 ianuarie 2019

Stewarzii s-au relaxat abia după ce au văzut reacţia lui Aguero în momentul în care francezul a ajuns la el şi l-a îmbrăţişat. Mendy a postat o fotografie cu un mesaj special pentru atacantul argentinian. “Te iubesc mai mult decât soţia ta, frate!” – a scris francezul pe Twitter.

Omul meciurilor mari

Argentinianul Aguero este un adevărat specialist al meciurilor mari. Cu Liverpool a ajuns la şapte goluri înscrise în şapte meciuri consecutive disputate pe Ettihad. Mai mult, în întâlnirile dintre cele şase echipe mari (City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Tottenham), niciun jucător din Premier League nu rivalizează cu Aguero. Atacantul lui City a înscris 37 de goluri în ultimii nouă ani numai în astfel de partide.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Manchester City relansează lupta la titlu în Premier League