VIDEO | Un fost jucător al Astrei Giurgiu a aflat că are CANCER! MOMENTE EMOȚIONANTE la conferința de presă

Fostul fundaș de la Astra Giurgiu, Nuno Pinto (32 ani), a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul a fost făcut public în cadrul unei conferințe de presă. Colegii jucătorului i-au fost alături și au izbucnit în lacrimi.

Fotbalistul Vitoriei Setubal, Nuno Pinto, a aflat recent că este diagnosticat cu cancer. Vestea a venit ca un șoc atât pentru jucător cât și pentru echipă. Jucătorul a îmbrăcat în România tricoul Astrei Giurgiu, iar în ultimele 4 sezoane a jucat în prima ligă a Portugaliei.

“Suntem alături de Nuno Pinto nu ca jucător, ci ca om. În cursul unui examen efectuat de departamentul nostru medical s-a descoperit că are un limfom. Nuno va avea parte de tot sprijinul nostru, al managerului, al personalului de la club, al colegilor de echipă, al tuturor celor care lucrează aici. ” a declarat președintele Vitoriei Setubal, Vitor Hugo Valente.

Citește și Prima reacție a lui Geani Crețu după scandalul ”social media”! ”Am primit tot felul de înjurături”

Linfoma obriga Nuno Pinto a pôr carreira em suspenso

Força Nuno Pinto 🙏 O jogador do Vitória Futebol Clube está a lutar contra um linfoma e vai pôr em suspenso a carreira de futebolista. A confirmação surgiu este domingo, numa conferência de imprensa que contou com a presença do presidente do clube, Vítor Hugo Valente, o médico, Ricardo Lopes e toda a equipa do Vitória FC, juntamente com alguns sócios. No final, Vasco Fernandes transmitiu o apoio dos colegas para com Nuno Pinto. #contamoscontigo

Publicată de zerozero.pt pe Duminică, 16 decembrie 2018

“Vestea a venit ca un șoc pentru noi, dar știm că după înfrângere trebuie să urmeze și victoria. Nuno Pinto a avut adenopatie, ceea ce înseamnă mărirea unui ganglion aflat în zona inghinală. Mulți jucători fac asta din mai multe motive. Mărimea acestuia ne-a determinat să facem teste complementare, care au dus la acest diagnostic.” a adăgat șeful departamentului medical al grupării portugheze.

Assiste a conferência de imprensa onde foi divulgado o diagnóstico preliminar do estado de saúde do Nuno Pinto Força Nuno ! Estamos todos contigo 💪

Publicată de Vitória Futebol Clube pe Luni, 17 decembrie 2018

800.000 euro este valoarea de piață a jucătorului, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat pentru Astra Giurgiu 8 meciuri în sezonul 2014/2015.

Citește și Nicolae Dică a TREMURAT DE FRICĂ în meciul de aseară! Ce jucător l-a băgat ÎN SPERIEȚI pe antrenorul FCSB ”Îmi era teamă de el”

 

Spynews.ro