Geani Crețu, 18 ani, a fost implicat într-un scandal cu fanii lui Dinamo după ce acesta avea apreciate pe contul de Facebook tot felul de pagini ale steliștilor înfocați. 

Mircea Rednic i-a făcut debutul la prima echipă a lui Dinamo tânărului jucător Geani Crețu, în minutul 90 al partidei cu CSU Craiova. Fotbalistul a întâmpinat probleme, după ce a jucat în primul meci pentru pentru clubul din Ștefan cel Mare, din cauza faptului că avea apreciate pe Facebook pagini ale rivalilor din capitală, roș-albaștrii.

”Eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele. Pe atunci nu aveam nicio legătură cu Dinamo. Nu vreau să fiu târat în astfel de lucruri. Gândul meu este doar la Dinamo, sunt aici și dau totul pentru echipa mea. M-a sunat mama de la Piatră Neamț. Era speriată, știa că am primit pe Facebook tot felul de mesaje urâte de la fani. Le cer scuze, vreau să mă creadă că sunt 100% pentru Dinamo. A trecut timp de atunci, sunt profesionist. Îi apreciez pe fanii lui Dinamo, sunt cei mai frumoși din România, va rog să mă credeți că sunt bine intenționat.

Citește și Tocmai a debutat pentru Dinamo, dar e MARE FAN FCSB! Cum vor reacționa fanii?

Îmi e greu să descriu ce am simțit. Îi mulțumesc domnului profesor că mi-a dat această șansă. Speram să intru mai devreme, prin minutul 80, să am timp să arăt ce pot. Am uitat și de frig. Cred că am fost mai emoționat la încălzire, când am intrat pe gazon am uitat de tot. Eram mai mult decât concentrat. Sper să fie începutul unei frumoase cariere la profesioniști.” a declarat Crețu pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamoviștii au adunat 22 de puncte în toate cele 20 de etape de Liga 1 disputate. Ultima victorie a fost cea mai categorică din tot campionatul, 3-0, cu CSU Craiova. În urmărul meci elevii lui Mircea Rednic o întâlnesc pe Astra Giurgiu.

Citește și DINAMO l-a ratat pe MAN: “Trei jucători cu 30.000 de euro!” Poveste incredibilă