RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Un fost dinamovist, transformare uluitoare: “L-am cunoscut pe Dumnezeu! Aveam nevoie de salvare”

Andrei Mărgăritescu (41 ani), fostul mijlocaș a lui Dinamo, s-a schimbat total!

Fostul mijlocaș al “câinilor” este schimbat total față de perioada când evolua ca jucător profesionist pentru formația din Ștefan Cel Mare. “China” mărturisește că acum și-a găsit cu adevărat calea pe pământ și cea mai mare realizare a vieții lui este că l-a cunoscut pe Dumnezeu.

“Dacă acum patru ani de zile eram întrebat cu ce mă mândresc, care este realizarea vieții mele, aș fi spus copiii mei, cariera de fotbalist, familia, prietenii, dar astăzi cea mai mare realizare a vieții mele e că l-am cunoscut pe Dumnezeu, pe cel adevărat, al Scripturii, pe Creator. Despre tot ce am spus înainte că sunt realizări, acum  le consider ca o pierdere în comparație cu faptul că Dumnezeu m-a făcut să-l cunosc și este meritul Lui că l-am descoperit” a afirmat Mărgăritescu pe canalul său de youtube.

Citește și Anunțul sumbru venit din partea unui afacerist interesat de Dinamo: “Societatea lui Cortacero este moartă!”

Andrei Mărgăritescu spune că noul său scop în viață este să ajute alți oameni să îl cunoască pe Dumnezeu.

“Mi-a schimbat viața, aveam nevoie de salvare… toți avem nevoie de mântuire. Și copiii mei au nevoie de salvare. Scopul meu în această viață e de a-l face cunoscut pe Dumnezeu. Înainte trăiam în înșelare…prima și cea mai gravă pentru mine a fost că aveam în subconștient băgat faptul că Biblia nu e cuvântul lui Dumnezeu, că e scrisă de om, că e scrisă doar ca să conducă omul, ca el să știe de frică.

AndreiMargaritescu

Acest lucru mă făcea să mă îndoiesc…când am cumpărat Biblia și am început să citesc Noul Legământ, adică Evanghelia, Dumnezeu, prin duhul lui, mi-a descoperit foarte clar adevăratul Lui caracter și atunci am hotărât să-mi pun viața în mâinile Lui. Aveam nevoie de salvare, eram păcătos” a mai spus Mărgăritescu.

Mărgăritescu a evoluat pentru formația din Ștefan Cel Mare în perioada 2004-2008 și 2009-2011, bifând 136 de prezențe în tricoul “alb-roșu” și pentru care a marcat 5 goluri.

Citește și Zi tristă în fotbalul românesc! Un fost jucător al Stelei și al Politehnicii Timișoara a încetat din viață

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare