Reprezentanții firmei Veolia, cei care au pornit noul proiect al Petrolului când echipa se afla în liga a patra, au anunțat că nu mai vor susține financiar clubul!

Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România, a precizat inițial că nu își mai dorește presiunea care a fost la club sezonul trecut: ”Am analizat. Am trecut printr-un proces complet. Vrem să anunțăm că grupul Veolia va rămâne în continuare de Petrolul Ploiești. Am intrat împreuna într-un proiect și nu mai vrem să avem presiunea de anul trecut, să schimbăm patru antrenori pe sezon. Marius Stan este unul dintre cei mai valoroși președinți ai fotbalului românesc.” a declarat Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România.

Suporterii Petrolului au fost prezenți în sala de conferințe și au cerut explicații legate de actuala colaborare dintre cei care asigură finanțarea și oamenii care au pus umărul la renașterea clubului. În acel moment, Mihailovici a părăsit sala, iar fanii au oferit jurnaliștilor aflați în sală propria lor conferință de presă.

”Vreți să plec? Din momentul acesta Petrolul a rămas fără finanțare” a declarat directorul general al Veolia România.

VIDEO cu suporterii ploieșteni susținând conferința de presă:

Vezi și VIDEO | Primele declarații ale fanilor Petrolului! Ce au spus la conferința de presă