Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România, a anunțat că formația din Ploiești nu va mai fi susținută financiar.

Astăzi, 13 iunie, Petrolul Ploiești a susținut o conferință de presă în care l-a prezentat pe Marius Stan, noul președinte al clubului. În sală a fost prezent și Mădălin Mihailovici, directorul general al Veolia România, care a precizat inițial că nu își mai dorește presiunea care a fost la club sezonul trecut. În acel moment, spiritele s-au aprins, iar oficialul Veolia a anunțat că Petrolul a rămas fără finanțare.

Suporterii Petrolului au fost prezenți în sala de conferințe și au cerut explicații legate de actuala colaborare dintre cei care asigură finanțarea și oamenii care au pus umărul la renașterea clubului. În acel moment, Mihailovici a părăsit sala, iar fanii au oferit jurnaliștilor aflați în sală propria lor conferință de presă.

”Renunțarea asta a fost planificată. Noi am susținut această echipă la greu. Am rămas pur și simplu interzis. Nu se poate ca un om de talia lui Marius Stan să se urce în mașină si să plece înapoi. Cine dă bani, dictează muzica. Sunt surprins și așteptăm să vedem ce urmează să se întâmple. Regret lipsa de flexibilitate. Nu poate să ne dicteze domnul Mădălin ce să facem. 

Probabil presa va scrie că 30 de nebuni au alungat finanţarea, dar noi am cerut doar transparenţa. S-a uitat foarte uşor că noi strângeam bani pentru echipă când jucam pe coclauri, în Liga a 4-a. Am fost după ei 1.000 de kilometri. Am fost peste tot. Deranjul nostru a fost că noi nu avem cu cine să discutăm.” au explicat suporterii Petrolului.

Vezi și VIDEO | HAOS la Ploiești! Fanii i-au cerut explicații lui Mihailovici, iar CEO Veolia a răbufnit: ”Petrolul a rămas fără finanțare”