RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Tot mai multe probleme de lot la Craiova! Ouzounidis: ,,Nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut rezultate cu atâtea absenţe”

Universitatea Craiova se pregăteşte să dea piept cu Gaz Metan Mediaş în deschiderea etapei a 27-a din Liga 1.

Înaintea acestui joc, Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a susţinut o conferinţă de presă, în care a invocat mai multe probleme de lot, mai ales că şi Nistor este suspendat pentru partida cu medieşenii.

ouzounidis craiova

Tehnicianul grec spune că rezultatele echipei sunt unele destul de bune, având în vedere toate indisponibilităţile de la echipă, din acest moment.

Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu şi Koljic sunt accidentaţi, iar Nistor este suspendat, ne lipsesc, sunt jucători pe care îi aşteptăm să revină, dar nu se va întâmpla acest lucru, cel puţin până la pauza competiţională. Nu depinde de mine, ci de medicul echipei, dacă le va da OK-ul să joace, eu nu pot risca dacă doctorul nu-mi spune că ei sunt pregătiţi să joace. În aceste condiţii, cei mai importanţi sunt jucătorii pe care mă bazez, pei ei contez acum.

Cei care au jucat au dus greul, fiindcă jucătorii care au venit în iarnă nu au fost sută la sută din punct de vedere fizic. Totuşi, nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut aceste rezultate dacă ar fi avut aceste probleme de lot, chiar dacă fiecare victorie a fost cu 1-0.” , a declarat Marinos Ouzounidis la conferinţa de presă.

Citește și VIDEO | Victorie pentru Craiova lui Ouzounidis în Liga 1! Oltenii au trecut la limită de FC Botoșani

Despre meciul cu Mediaş, Ouzounidis spune că nu le va fi uşor elevilor săi pentru a câştiga acest meci. Acesta susţine că Mediaş nu trebuia să piardă meciul cu FCSB de etapa trecută.

,,Mediaş este o echipă bună, are un lot care le-ar permite să fie mai sus, jucători buni. Noi trebuie să jucăm foarte bine pentru a reuşi să-i depăşim. Mediaş nu merita să piardă nici meciul trecut, cu FCSB. Nu putem spune niciodată înaintea unui meci că va fi uşor, mai ales că toate echipele când joacă împotriva Craiovei sau FCSB sau CFR dau tot ce au mai bun, sunt mult mai motivate.

gaz metan craiova

Cel mai important este să obţinem un rezultat bun. Sunt de o lună aici şi m-am obişnuit cu vremea şi cu terenurile dificile, nu e uşor pentru jucători, dar avem noroc că la noi suprafaţa de joc este de calitate, atât la stadion, cât şi la antrenamente.

Cel mai important este să marchezi un gol mai mult decât adversarul, nu suntem mulţumiţi numai cu 1-0, ştim că avem ceva probleme în această perioadă, dar important este să luăm punctele, nu contează scorul. Trebuie să fim pozitivi, altfel, dacă gândim negativ, vom pierde meciurile. La fel şi dacă ne gândim la alte partide, care sunt mai târziu, nu la cele care urmează.”, a mai precizat antrenorul grec.

Citește și Craiova mai are de aşteptat până va cuceri un nou titlu: ,,Nu are faţă de campioană”

Ouzounidis a comentat şi concurenţa de pe posturi la Craiova.

„Vătăjelu şi Vlădoiu sunt jucători foarte buni, dar depinde ce voi decide la ora jocului pentru postul de fundaş dreapta. Bogdan este experimentat, inteligent, iar Ştefan este tânăr, cu calităţi, îl vom ajuta să se dezvolte şi să devină din ce în ce mai bun.

u craiova

Pe Ştefan Baiaram l-am sfătuit să-şi păstreze echilibrul, este important ca jucătorii tineri să fie calmi, să nu li se urce la cap, să nu se gândească imediat după ce dau un gol că sunt cei mai buni, să fie influenţaţi de ce se spune pe reţelele de socializare despre ei, fiindcă imediat pot ajunge jos Pentru mine, jucătorii mei sunt cei mai buni, dar nu sunt selecţionerul României să spun ce jucători de la Craiova ar trebui chemaţi la naţională.”, a conchis antrenorul Ouzounidis.

Înaintea meciului cu Gaz Metan, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 50 de puncte acumulate din 26 de meciuri disputate.

De cealaltă parte, ardelenii se află pe locul 12 în Liga 1, cu 28 de pucte adunate în 26 de meciuri jucate în acdest sezon.

Citeşte şi VIDEO | Ouzounidis, revoltat de programul încărcat al echipei sale: „Vrem să fim respectați!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare